A szellemi alkotások jogai – Jogvédelem a gyakorlatban – Online képzés a FT tanácselnök bírójával


Kategóriák


Online jogi képzésünk a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült! mje_fsz

dr_csoti_tamas1Képzésünkben a Fővárosi Törvényszék szellemi alkotásokra specializálódott tanácselnök bírája jogászok és nem jogászok számára igyekszik bemutatni azokat a szellemi alkotásokkal kapcsolatos jogokat, amelyek bármely vállalkozást mindennaposan érintenek, hasznos tanácsokat ad arról, hogy mi a teendő e jogok sérelme esetén, ítélkezési tapasztalatán keresztül mutatja be a jogvédelem gyakorlati problémáit, tanácsokkal szolgál a jogérvényesítés gyorsabbá, hatékonyabbá, eredményesebbé tételéhez.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2017. december 31.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

JOG:

MUNKAJOG:

KÖZBESZERZÉS:

dr_csoti_tamas1Dr. Csóti Tamás tanácselnök, Fővárosi Törvényszék

A szellemi alkotások a gazdaság motorjai, a vállalkozások vagyonának jelentős részét képezik annak ellenére is, hogy ez sokszor még a tulajdonosi körben sem tudatosul. Egy vállalkozás tevékenysége során saját jogait kénytelen védeni, egyidejűleg másokét tiszteletben tartani. A jogszerűség e szűk mezsgyéjén való eredményes egyensúlyozás döntő szereppel bírhat a sikerességben. A Fővárosi Törvényszék szellemi alkotásokra specializálódott tanácselnök bírája jogászok és nem jogászok számára igyekszik bemutatni azokat a szellemi alkotásokkal kapcsolatos jogokat, amelyek bármely vállalkozást mindennaposan érintenek, hasznos tanácsokat ad arról, hogy mi a teendő e jogok sérelme esetén, ítélkezési tapasztalatán keresztül mutatja be a jogvédelem gyakorlati problémáit, tanácsokkal szolgál a jogérvényesítés gyorsabbá, hatékonyabbá, eredményesebbé tételéhez.
TÉMAKÖRÖK: A szellemi alkotások súlya a gazdasági életben ▪ Melyiket, mikor és miért? – A legfontosabb szellemi alkotásokkal kapcsolatos jogok típusai, ezek lényege, elhatárolása ▪ A védjegyek és szerzői jog megkülönböztetése, a cégnév, terméknév védelmének praktikus kérdései ▪ A szellemi alkotásokat érintő szerződések gyakorlati kérdései (alakiság, tartalom, a díjazás meghatározásnak főbb módjai) ▪ A licencia szerződésekkel kapcsolatos jogviták gyakorlati kérdései ▪ A jogbitorlással kapcsolatos jogviták gyakorlati kérdései ▪ A jogvita rendezésének hatékonyságát, gyorsaságát növelő csodafegyver: az ideiglenes intézkedés

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
  • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
  • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
  • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.