Adózóna továbbképzés


Kategóriák


AZ ONLINE KREDITPONTOS KÉPZÉS CÍME:

Számvitel 2017. – Kreditpontos online továbbképzés

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2017. január 1-től 2017. április 30-ig.

KÉPZÉS DÍJA:

Ár: 8 500 Ft + Áfa / fő

adozonaAz ADÓZÓNA előfizetőknek a képzés INGYENES!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK, REGISZTRÁCIÓ  ADÓZÓNA ELŐFIZETŐKNEK:

 • Az online képzés címe: Számvitel 2017. – Kreditpontos online továbbképzés
  Az online képzésről további információt ITT talál: >>>>
 • Az online képzés elkezdésének feltétele az előzetes regisztráció! Kattintson oldalunkon a “JELENTKEZEM AZ ADÓZÓNA ONLINE KÉPZÉSEKRE ITT >>” c. gombra (az oldal alján találja!) és töltse ki a jelentkezési űrlapot!
 • Kérjük, hogy az Adózónától kapott “AZ” kódot a jelentkezési űrlap első mezőjében feltüntetni szíveskedjen! Amennyiben “AZ” kód nélkül regisztrál, jelentkezését töröljük, nem igazoljuk vissza! Amennyiben HIBÁS “AZ” kóddal regisztrál, a képzést kiszámlázzuk!
 • A regisztrációt e-mail címére 3 munkanapon belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló e-mailben megkapja a képzés elkezdéséhez szükséges információkat és a belépési kódokat képzési portálunkhoz.  Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban.
 • FIGYELEM! Az Adózóna előfizetők az online képzést 2017. április 30-ig. 23:59 percig végezhetik el INGYENESEN!
  Amennyiben a képzést 2017. május 1. és 2017. december 31. között végzik el, a képzés ingyenessége megszűnik,  kiszámlázzuk, és kizárólag a befizetett számla ellenében biztosítunk kreditpontos igazolásokat!

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

 • 8 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (8 számviteli témakör; NGM/10-1336/2016.)
 • 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (NGM/12-1052/2016.)
 • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók

Figyelem!
Az Adózóna előfizetők a képzést 2017. április 30-ig végezhetik el ingyenesen!

A KÉPZÉS MENETE: A képzés során internet kapcsolattal rendelkező számítógépén előre meghatározott sorrendben kell végignézni, végighallgatni számviteli továbbképzésünk során készült videofilmeket. Amennyiben az összes filmet maradéktalanul végignézte, a képzés elvégzettnek minősül. A képzés elvégzéséről 10 munkanapon belül elektronikus úton küldünk hivatalos igazolást, ill. lejelentjük a hatóság felé.

SAJÁT IDŐBEOSZTÁS: A videofilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. VIZSGA, ÖNELLENŐRZŐ  KÉRDÉSEK NINCSENEK!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!
 • Kardosné Birkás Anikó okleveles könyvvizsgáló

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lejatszo_kereses

A regisztráció az “AZ” kóddal rendelkező  jelentkezők számára ingyenes! Az online képzés elkezdésének feltétele az előzetes regisztráció! A regisztrációt a megadott e-mail címére 3 munkanapon belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló e-mailben megkapja a képzés elkezdéséhez szükséges információkat és a belépési kódokat képzési portálunkhoz.  Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Amennyiben “AZ” kód nélkül regisztrál, jelentkezését töröljük! Amennyiben HIBÁS “AZ” kóddal regisztrál, a képzést kiszámlázzuk! Az Adózóna előfizetők a kreditpontos online képzést 2017. április 30. 23:59 percig végezhetik el INGYENESEN! Amennyiben a képzést 2017. május 1. és 2017. december 31. között végzik el, a képzés ingyenessége megszűnik,  kiszámlázzuk és kizárólag a befizetett számla ellenében biztosítunk kreditpontos igazolásokat. Az  online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

Technikai követelmények:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.