Elektronikus közbeszerzés – Online képzés


Kategóriák


kihelyezett-vallalati-tovabbkepzes
Szakértő előadóink szívesen kimennek Önökhöz, és az előre meghatározott tematika alapján vállalati képzést tartanak. Kérje ajánlatunkat ITT: >>>

A kötelező elektronikus közbeszerzés bevezetése első mérföldkövéhez érkezett, mely a központi beszerző szervezetek beszerzéseit érinti. A következő lépés, hogy az általános kötelezettség bevezetéséig érdemes felkészülni az elektronikus kommunikációra, biztonságos adateljuttatásra, archiválásra. A kötelező elektronikus közbeszerzéstől függetlenül érdemes megismerni az európai trendeket és az irányelvi kötelezettség tartalmát annak érdekében, hogy tudjuk, mire számíthatunk a jövőben. Az elektronikus aláírás, elektronikus aukció, dinamikus beszerzési rendszerek azonosítása, értelmezése mellett az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum on-line módon történő használatának alapjaival is megismerkedhetnek a jelenlévők, figyelemmel a hazai jogorvoslati tapasztalatokra.

ELŐADÓINK >>

DR. TÁTRAI TÜNDE egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője
DR. HOMOKI PÉTER ügyvéd, Homoki Ügyvédi Iroda

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2017. május 22-tól 2017. december 31-ig.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.

Az ONLINE KÉPZÉST korlátlanul elérhető, visszanézhető 2017. december 31-ig!
Csoportos továbbképzésre is ajánljuk!

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁSI TÖRVÉNY!
Jogi képzéssorozat a PKKB címzetes törvényszéki bírójával
ITT AZ ÚJ KÖZIGAZGATÁSI PERRENDTARTÁS!
Jogi továbbképzés

TÉMAKÖRÖK: Elektronikus közbeszerzés ▪ Elektronikus aukció ▪ Dinamikus Beszerzési Rendszer ▪ Elektronikus Aláírás ▪ Elektronikus Katalógus ▪ Elektronikus adatbázisok ▪ Elektronikus ajánlattétel ▪ Elektronikus archiválás ▪ Elektronikus kommunikáció ▪ Konzultáció

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
  • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
  • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
  • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.