(FREE) Az új Polgári perrendtartás 2018. január 1-től – Online Jogi képzés


Kategóriák


INGYENES ONLINE KÉPZÉS

A képzés a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült! mje_fsz

2018. január 1-jével hatályba lép a Polgári perrendtartásról szóló új törvény, komoly erőpróba elé állítva a jogalkalmazásban résztvevőket. Ingyenes online jogi tanfolyamunk segítséget nyújt, hogy még a hatályba lépés előtt megismerhessük a törvény megalkotásához vezető új koncepciót, a hatékony és gyors eljárás célját megvalósítani szándékozó új intézményeket, szabályokat.  Mindezt egy kodifikációban is résztvevő, gyakorló bíró segítségével, aki nem csak az osztott perszerkezettel, az anyagi pervezetéssel, a társult perekkel, a törvényszéki és járásbírósági szabályok párhuzamos alkalmazásával stb. ismerteti meg a hallgatókat, hanem igyekszik az új szabályok buktatóira is felhívni a figyelmet.

ELŐADÓNK >>

FÓNYINÉ DR. KAZARECZKI ANDREA csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró PKKB, a kodifikációs bizottság tagja, a kodifikációs folyamat aktív részese

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:

A képzés 2018. március 31-ig korlátlanul meghallgatható, visszanézhető!

A KÉPZÉSI DÍJ:

Az új Polgári perrendtartás 2018. január 1-től c. modul megtekintése regisztrált hallgató számára INGYENES!

Milyen változásokat hoz a polgári eljárásban az új Pp.?
Jogi továbbképzés a PKKB címzetes törvényszéki bírójával
2017. novemberi időpontban
!

NÉZZEN BELE AZ ONLINE KÉPZÉSBE!

JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS ÚJ SZABÁLYAI
ÁKR. – KP.

Jogi továbbképzés
<< INFORMÁCIÓ >>

AZ EU JOGRA ALAPÍTOTT KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYEK ÉRVÉNYESÍTÉSE A MAGYAR ÁLLAMMAL SZEMBEN
Jogi továbbképzés
<< INFORMÁCIÓ >>

MUNKAHELYI SZANKCIÓK, KÁRIGÉNYEK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN, BÍRÓI GYAKORLAT
Jogi továbbképzés
<< INFORMÁCIÓ >>

LAPOZZON BELE AZ INGYENES KÉPZÉS SZAKMAI ANYAGÁBA

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

Az új Polgári perrendtartás 2018. január 1-től c. modul megtekintése regisztrált hallgató számára INGYENES!  A regisztráció után a jelentkezőknek  a megadott e-mail címükre 24 órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk, amely egyedi felhasználó nevet és jelszót tartalmaz. A képzést a System Media Kft. távoktatási portálján tudja megkezdeni (http://e-systemmedia.hu/moodle) a kiküldött belépési kódokkal. A képzéshez oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban.

Az ingyenes online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10., Androidos rendszerek
  • A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése támogatott!
  • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
  • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 52.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
  • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel).