Kötelező elektronikus közbeszerzés 2018. – Online képzés


Kategóriák


2018. januárjától jelentős változás várható a közbeszerzések területén: a papír alapú közbeszerzési eljárásról teljes egészében átállhatunk Magyarországon az elektronikus úton történő eljárásra. Még lehet csak válaszható opcióként használni az elektronikus rendszert a kötelező átállás előtt, de a kötelező átállásra is fel kell készülnünk legkésőbb 2018. április 15-ig, attól függően, hogy milyen dátum kerül elfogadásra a kötelező átállás vonatkozásában. Hazánkban egységes elektronikus közbeszerzési rendszer került kialakításra, melynek használata minden ajánlatkérő és ajánlattevő számára kötelező lesz. Az elektronikus közbeszerzésre történő átállásra való felkészülés mellett, felhívjuk a figyelmet azokra a praktikus kérdésekre, melyekkel várhatóan szembesülni fognak az érintettek az elektronikus rendszer használata során. 

ELŐADÓINK >>
 • DR. MOLNÁR MARGARÉTA osztályvezető, az Európai Unió Bizottsága EXEP szakértő bizottságának tagja, Miniszterelnökség Elektronikus Közbeszerzési Rendszert Támogató Osztály,
 • DR. TÁTRAI TÜNDE egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője.

A KÉPZÉSI HATÁRIDEJE:

Az online képzés 2017. december 18-tól 2018. december 31-ig korlátlanul elérhető!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.

Nézzen bele a 2018. nyári közbeszerzés rendezvényünkből készült ONLINE képzés videóanyagba!
Előadó: dr. Tátrai Tünde

A rendezvény anyagából ONLINE képzést készítünk, amely

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőe internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényből készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁS!
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >>
A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS ÚJ SZABÁLYAI – ÁKR-KP

Elektronikus közbeszerzés irányelvi értelmezése ▪ Elektronikus közbeszerzési példák Európában ▪ Az elektronikus közbeszerzési rendszer bemutatása ▪ Újdonságok, főbb változások elektronikus közbeszerzési eljárásban a papír alapú eljárással szemben ▪ Regisztráció ▪ Nyilatkozattétel, képviselet ▪ Egyes eljárási cselekmények elektronikus támogatása ▪ eESPD, E-certis ▪ Elektronikus aláírás kérdése ▪ Elektronikus adatbázisok ▪ Elektronikus aukció, elektronikus licit,  elektronikus  katalógus, Dinamikus Beszerzési Rendszer

SZAKMAI KONFERENCIÁK OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 1/787-7570 telefonszámon és az szervezes@systemmedia.hu e-mail címen.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.