Kötelmi jog, szerződések joga az új Polgári törvénykönyvben – Online képzés dr. Kerepesy Krisztián bíróval


Kategóriák


Az online képzés a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült! mje_fsz

Képzésünk a Polgári törvénykönyv egyik legtöbbet forgatott jogterületével kapcsolatban, a kötelmi jog és azon belül különösen a szerződésekre vonatkozó szabályozáshoz ad segítséget.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2017. december 31-ig.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

dr. Kerepesy Krisztián előadása (Online képzés)

JOGI ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

JOG:

MUNKAJOG:

KÖZBESZERZÉS:

2014. március 15-én befejeződött a “magánjogi rendszerváltozás”, azaz hatályba lépett az új Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv.és végrehajtási jogszabályai. A jelen képzésben közkívánatra ismét napirendre tűzzük az új Ptk. egyik legtöbbet forgatott jogterületét, a kötelmi jogot és azon belül különösen a szerződésekre vonatkozó új szabályozást. Ezek a szabályok a 2014. március 15-én és utána megkötött valamennyi szerződésre vonatkoznak, legyenek azokban a felek magánszemélyek, gazdasági társaságok vagy más jogalanyok.

TÉMAKÖRÖK: A kötelem és a szerződés az új Ptk.-ban ▪ A jogvesztő határidő és az elévülés módosításai ▪ A kamat és különösen a 40 EUR átalány az új Ptk.-ban és a Lánctartozás-törvényben ▪ A semmisség és a megtámadhatóság megváltozott szabályai ▪ Új semmisségi ok az új Ptk.-ban: a fiduciárius biztosítékok ▪ A szerződéses biztosítékok rendszere ▪ A gyökeresen megváltoztatott zálogjogi rendszer ▪ A hitelbiztosítéki nyilvántartás ▪ A kezesség és a garancia összehasonlítása a korábbi szabályokkal ▪ Új szerződéstípusok a Ptk.-ban ▪ Az értékpapír

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
  • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
  • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
  • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.