Vezetői döntés és befolyásolás – Vezetői készségfejlesztő tréning


Helyszín
Radisson BLU Béke Hotel **** (1067 Budapest, Teréz krt. 43.)


Kategóriák


A vezetés: döntések sorozata. A döntéselmélet mindaddig segíthet a döntések meghozatalában, ameddig úgy gondolkodunk a döntésről, mint lépésről lépésre érlelődő, racionális folyamatról. A munkahelyi gyakorlat azonban azt mutatja, az élet bonyolultabb helyzeteket kínál, mintsem hogy mindig legyen idő és elegendő mérlegelési szempont fontos döntéseink meghozatalához. Képzésünk azoknak szól, akik szeretnék jobban megismerni egyfelől saját döntési eljárásaik pszichológiai hátterét, másfelől megismerkednének azokkal a technikákkal, amelyek segítségével befolyásolni tudják mások intuíción alapuló döntéseit.

ELŐADÓINK >>

BOKOR TAMÁS Ph.D. tréner, adjunktus Budapesti Corvinus Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2018. január 25. (csütörtök), 9-16-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 59 900 Ft + Áfa / fő. – A képzés díja tartalmazza az ellátást is! (kávé, tea, reggeli sütemények, ebéd.)

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2018. január 22-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40% KEDVEZMÉNNYEL 35 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

Amennyiben 2017. november 22-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 41 930 Ft + Áfa / fő áron,
jelentkezhet rendezvényünkre!

TÉMAKÖRÖK: A döntési fa és a döntéshozatal kritikája ▪ Racionális versus emocionális döntéshozatal ▪ A döntések kognitívpszichológiai háttere ▪ döntési csapdák ▪ befolyásolási technikák: landscaping és érzelmekre ható taktikák ▪ A befolyásolás nyelvi eszközei

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett tréningteremben.
Ellátás: Reggeli büfé, sütemények, ebéd.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>