Dátum, időpont: 2014.05.07. (szerda) , 9-12-ig, regisztráció 8.30 órától!

Előadó(k):

csatlos_csilla

Csatlós Csilla 

kintlévőség-szakértőa kintlevőségek kezelésével foglalkozó Direktinfo Kft. ügyvezetője

AJÁNLÓ

A kintlévőségek kezelése egy sikeresen vezetett cég alapeleme, ahogyan elengedhetetlen a vevői kockázatok kezelése is. Előadónk mind a jogszabályi, mind a gyakorlati lehetőségeket körbejárva ad tanácsot, hogyan lehet mégis sikeresen, üzletileg elfogadható mértékben tartani a követelésállományt. Elérni, hogy ügyeink többségében peren kívül szülessen eredmény, az esetleges pereket pedig nyertes pozícióban tudjuk lezárni.

Tegye fel előre, jelentkezéskor kérdéseit, és előadónk biztosan megválaszolja azokat!

Legkésőbb 2014. május 12-ig elküldjük az online képzés megkezdéshez szükséges belépési kódokat. Letölthető szakmai anyagot biztosítunk .pdf formátumban!

Az ONLINE képzés 90 napig szabadon elérhető!

HA NEM TUD ELJÖNNI, NÉZZE VÉGIG A RENDEZVÉNYT ONLINE KÉPZÉS KERETÉBEN, OTTHONRÓL, SZÁMÍTÓGÉPÉRŐL!

TÉMAKÖRÖK

A 40 eurós behajtási költségátalány szabályai ▪ Megváltoztak a kamatszámítási szabályok ▪ Hagyományos, valamint a „haladó” jogi biztosítékok és egy elfeledett eszköz: a váltó ▪ Bíróságon kívüli eljárási lehetőségek ▪ Bírósági peres és nemperes eljárások – különös tekintettel a kisértékű perek speciális szabályaira ▪ Fizetési meghagyásos eljárás ▪ Jogvédelmi lehetőségek ▪ Külföldi határozatok végrehajtása ▪ Új kintlévőség kezelési módszerek ▪ Ismerkedés egy hatékony követelési módszerrel ▪ Kintlévőségek megelőzése ▪ Civil összefogások a körbetartozások mérséklésére ▪ Kereskedelmi szerződés és ÁSZF tapasztalatok, pozitív változások a jogszabályokban ▪ Belső konfliktusok, értékesítés kontra pénzügy, behajtás ▪ Gyakorlati esettanulmányok, határidők ▪ Követeléskezelési lehetőségek külső megbízással: eseti behajtás, teljes kiszervezés ▪ KONZULTÁCIÓ

Részvételi díj: 16 900 + Áfa / fő

IGÉNYBEVEHETŐ KEDVEZMÉNYEK!

Amennyiben
c. rendezvényünkre IS regisztrál, 30% KEDVEZMÉNNYEL 11 900 Ft + Áfa / fő / rendezvény áron jelentkezhet mindkét rendezvényünkre!
  • Amennyiben 2014 . április 4-ig regisztrál,
    25% KEDVEZMÉNNYEL 12 675 Ft + Áfa / fő  áron,
  • amennyiben 2014. április 5-tól 2014. április 30-ig regisztrál,
    15% KEDVEZMÉNNYEL 14 375  Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet a Kintlévőségek kezelése a gyakorlatban – Szakmai Gyakorlati c. Szemináriumra

Kényelmes ülőhelyekkel és asztalokkal berendezett konferenciateremben 

Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a Sberbank: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy a a System Media Kft. rendezvényein kép- és hanganyagot rögzíthessen, és azt oktatási célra felhasználhassa.
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.