(4 kredit) A házipénztár 2017-es számviteli szabályai


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A házipénztár, pénztárgép és a számlázás szabályai az elmúlt években számos alkalommal változtak, 2017-ben is életbe lépnek változások.  Előadásunk keretében a 2017-ban érvényes, aktuális szabályozást mutatja be részletesen szakértőnk.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. február 23. (csütörtök), 10-14:30-ig, regisztráció 9:30 órától!

A KÉPZÉSEN MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

  • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirány, számviteli témakör)
  • 3 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
  • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. február 21-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 17 430 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 50% MOST!

Amennyiben 2017. február 20-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2017.
Könyvelőirodák, adószakértők, adótanácsadók online, kreditpontos továbbképzése

16 kreditpont – Mérlegképes könyvelők
18 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
6 kreditpont – Könyvvizsgálók

<< JELENTKEZZEN ITT >>

kneitner-leaKneitner Lea okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő, TILEA Tanácsadó Kft.

A házipénztár, pénztárgép és a számlázás szabályai az elmúlt években számos alkalommal változtak, 2017-ben is életbe lépnek változások. Előadásunk keretében a 2017-ban érvényes, aktuális szabályozást mutatja be részletesen szakértőnk.
KREDITPONTOK:
Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők a részvételért  kreditpontokat kaphatnak.
A részvételért kapható kreditpontok:
Mérlegképes könyvelők: 4 (számviteli) kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 3 kreditpont
Könyvvizsgálók: jóváhagyás alatt

A számviteli törvény általános előírásai a pénzkezeléssel kapcsolatban ▪ A pénzkezelés szabályai 2017-ben – a pénzkezelési szabályzat lényege ▪ Pénzkezelési szabályzat tartalma, betartatása 2017-ben ▪ A pénzforgalommal kapcsolatos számviteli nyilvántartási szabályok ▪ Egyéb a számviteli nyilvántartás szempontjából fontos pénzforgalmak ▪ Házipénztár ellenőrzése ▪ Jegyzőkönyvek ▪ Hamis pénz ▪ A mérleg, tagolása, alátámasztása a házipénztár tekintetében ▪ Bizonylati elv, fegyelem, online számlázás és a pénztár ▪ Munkabér kifizetések kezelés, letiltások ▪ Készpénzes eladói és vevői számlák számviteli kezelése ▪ Házipénztár működési szabályzata, bizonylatőrzési szabályok, számlaexportálás, online számlázás, pénztárgép ▪ Házipénztár könyvelési sajátosságai a 2017-es törvények tükrében, könyvvizsgálók tevékenysége ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő!
Kreditpontok: Kreditpontos igazolásokat résztvevőink a helyszínen kapják meg, de csak abban az esetben, ha a rendezvény folyamán aláírásukkal igazolják jelenlétüket.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.