(4 kredit) Az IFRS jelenlegi helyzete, a bevételek elszámolásához kapcsolódó standard, IAS 12 Jövedelemadók standard – Online képzés


Kategóriák


Kreditpontos képzés

FIGYELEM!
Az a Hallgató, aki 2015. képzési éveben 4 IFRS kreditpontot szerzett a System Media tantermi vagy online képzésén, az válassza a másik IFRS online képzésünket!
Az IFRS-re való átállás feladatai – Kreditpontos Online képzés
              
<<< JELENTKEZZEN ITT >>>

Ajánljuk előadásunkat mindazon IFRS szakterületen dolgozó könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megkapni a 4 kreditpontot IFRS szakterületen!

 • VÁLASSZA KREDITPONTOS CSOMAGUNKAT!
  KEDVEZMÉNYES ÁRON SZEREZZE MEG AZ ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT IS A SYSTEM MEDIÁNÁL!

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:

 • Részvételi díj: 12 900 Ft + Áfa / fő
 • IFRS KREDITPONTOS CSOMAG I. (ONLINE) ára: 17 900 Ft + Áfa / fő

AZ IFRS ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

 • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelőknek IFRS szakirányon (számviteli témakör)

SZEREZZE MEG ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT IFRS KREDITPONTOS CSOMAG II. (ONLINE) MEGRENDELÉSÉVEL:

IFRS KREDITPONTOS CSOMAG I. (ONLINE)

A csomag tartalma (3 db kreditpontos online képzés):

 1. Az IFRS jelenlegi helyzete, a bevételek elszámolásához kapcsolódó standard, IAS 12 Jövedelemadók standard – Online képzés
 2. ÁFA 2016. – Folyamatosan teljesített ügyletek új szabályai – Aktuális számlázási kérdések – Online képzés dr. Csátaljay Zsuzsával >>
 3. Számviteli aktualitások 2016. – Online képzés >>

IFRS KREDITPONTOS CSOMAG I. (ONLINE) ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

 • Mérlegképes könyvelőknek IFRS szakirányon: 4 kreditpont (számviteli témakör).
 • Mérlegképes könyvelők vállalkozási szakirányon: 13 kreditpont (nem számviteli témakör 5 kredit, számviteli témakör 8 kredit)
  Összesen: 17 kreditpont!
 • Adószakértők, AT, OASZ: 13 kreditpont.
 • Könyvvizsgáló: 4 kreditpont

madarasine-szirmai-andreaMadarasiné dr. Szirmai Andrea adószakértő, adótanácsadó, tudományos, és nemzetközi dékánhelyettes BGFPFK

Könyvvizsgálóként 2000 óta dolgozom, mind magyar, mind IFRS alapú auditokat végzek. Könyvvizsgálói munkámat ötvözöm 1996 óta a számvitel, könyvvizsgálat területén folytatott magyar és angol nyelven történő oktatási tevékenységemmel. Rendszeresen oktatok külföldi egyetemeken  vendégoktatóként. Oktatói munkámat felsőoktatás és felnőttoktatás keretében folytatom; a BGF PSZK-n egyetemi docensként számviteli témájú tárgyak, illetve mérlegképes és könyvvizsgálói szinten IFRS oktatásával. Könyvvizsgálói és oktatói munkámhoz kapcsolódóan számos publikációval – szakcikkek és szakkönyv fejezetek- rendelkezem.

Előadó: Madarasiné dr. Szirmai Andrea

Ajánljuk előadásunkat mindazon IFRS szakterületen dolgozó könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megkapni a 4 kreditpontot IFRS szakterületen!

TÉMAKÖRÖK: Az IFRS jelenlegi helyzete ▪ A magyar bevezetés helyzete: az az 1387/2015 kormányhatározat áttekintése ▪ IFRS újdonságok ▪ A bevételek elszámoláshoz kapcsolódó standard ▪ Az IAS 18 bevételek és IAS 11 Beruházási szerződések standardok elszámolási sajátosságainak áttekintése ▪ IFRS 15 Vevőkkel kötött szerződésekből származó bevételek elszámolásai ▪ IFRS 9 Pénzügyi instrumentumok ▪ IFRC 21 Egyéb adók ▪ Nehézséget okozó téma, az IAS 12 Jövedelemadók standard

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

 • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
 • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.