(4 kredit) IFRS Update 2018. – IFRS könyvelők kötelező továbbképzése


Helyszín
OKISZ Irodaház (1146 Budapest, Thököly út 58-60.)


Kategóriák


Az IFRS alkalmazásában érintett társaságokra újabb feladat vár: az új lízing standard, az IFRS 16 bevezetése, melyet 2016. évben bocsátott ki a IASB, és 2019. január 1-jétől lesez kötelező az alkalmazása. A standard specialitása, hogy a lízingbeadó elszámolásai kisebb mértékben érintettek, de éppen a szélesebb kört érintő lízingbevevő számviteli elszámolásai igen. Milyen következményei lesznek az egyes vállalkozásokra nézve az új standard bevezetésének. Képzésünket ajánljuk azoknak az IFRS szakirányon végzett regisztrált mérlegképes könyvelőknek, akik  kreditpontokat gyűjteni a 2018. képzési évre!

TÉMAKÖRÖK: IAS 17 Lízingek standard elszámolási szabályainak rövid ismertetése ▪ standarddal történő összehasonlíthatóság érdekében ▪ IFRS 2016 lízing standard legfontosabb szabályai ▪ a standard tárgyi hatálya ▪ fogalmak (pénzügyi lízing,kezdő nap, kötési nap, lízingösztönzők, lízing módosítás stb…) ▪ a lízing azonosításának ismérvei ▪ lízingmódosítások esete ▪ bemutatás és közzététel ▪eszközök leértékelése az IFRS-ek szerint ▪ tárgyi eszközök, immateriális javak és pénztermelő egység (CGU) szintjét meghatározandó értékvesztés ▪ értékvesztésre utaló jelek ▪ CGU és goodwill lértékvesztése ▪ készlet értékelése ▪ pénzügyi eszközök értékvesztése ▪ az értékbesztés elszámolásának szintjei ▪ befektetési célu ingatlanok és értékesítésre tartott befektetett eszközök értékváltozásainak elszámolása

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. április 27. (péntek), 10-13:15-ig, regisztráció 9:30-tól!

ELŐADÓNK:

BÍRÓNÉ ZELLER JUDIT
okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő

A TANTERMI KÉPZÉS ÁRA:

  • 16 900 Ft + Áfa / fő. (1 tantermi képzés + 2 db online képzés)

IGÉNYBE VEHETŐ SZUPER KEDVEZMÉNY!

MINDEN TANTERMI KÉPZÉSRE REGISZTRÁLT HALLGATÓ 2 DB ONLINE KREDITPONTOS KÉPZÉST KAP!

—————

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

  • 16 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, IFRS szakirány (NGM/162-278/2018.)
  • 17 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (NGM/164-254/2018.)
  • 5 kreditpont – Könyvvizsgálók

VÁLASSZA ONLINE, KREDITPONTOS KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

INGYENES SZAKMAI INFORMÁCIÓK!

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

KREDITPONTOS KÉPZÉSEINK KATEGÓRIÁNKÉNT
KÖNYVELŐKNEK - ASZ, AT, OASZ - KÖNYVVIZSGÁLÓKNAK
<< NÉZZE MEG ITT KREDITPONTOS KÉPZÉSEINKET >>

Biróné Zeller Judit okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő

Biróné Zeller Judit a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett üzemgazdász végzettséget, majd ezt követően a Közgazdaságtudományi Egyetemen közgazdász, majd szakközgazdász diplomát. Okleveles könyvvizsgálói képesítését 1986-ban szerezte meg, azóta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja. Ezt követően 23 éven keresztül aktív könyvvizsgálóként dolgozott nagy könyvvizsgáló cégeknél és jelentős tapasztalatokat szerzett különböző szektorokban tevékenységet végző, külföldi anyavállalatú cégek könyvvizsgálatában. Könyvvizsgálóként hitelintézeti, biztosítói és pénztári minősítéssel rendelkezik.

ACCA végzettségét 1996-ban szerezte meg. 2007-2014. között a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Minőségellenőrzési Bizottságának tagja volt, és aktív minőségellenőrként kamarai tagok minőségellenőrzését is végezte. Szakértőként részt vett a Közfelügyeleti Hatóság által végzett néhány könyvvizsgálói minőségellenőrzésben is. 2007. óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz- és Tőkepiaci Tagozata elnökségének is tagja.

A Nemzetgazdasági Minisztérium számvitel szabályozásért felelős főosztályán dolgozott közigazgatási főtanácsadóként. Részt vett az IFRS-ek egyedi beszámolási célú magyarországi bevezetéséhez kapcsolódó jogszabályok kidolgozásában. Rendszeresen oktat, illetve tart előadásokat számviteli témákban és több cikke megjelent a SZAKma című újságban is.

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: NINCS!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet küldünk megadott e-mail címére, elektronikus formátumban (.pdf).
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>