(4 kredit) IFRS Update 2020. – IFRS könyvelők kötelező online konferenciája (e-learning)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Kreditpontos online épzésünket ajánljuk azoknak az IFRS szakirányon regisztrált mérlegképes könyvelőknek, adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek, könyvvizsgálóknak, akik kreditpontokat gyűjteni a 2020. képzési évre!

A képzés címe: A Covid-19 koronavírus hatásainak mérlegelése az IFRS-ek szerint beszámolót készítők számviteli elszámolásai során

A koronavírus (Covid 19) világjárvány hatásra a védekezés érdekében a magyar kormány március és május között számos korlátozó és támogató intézkedést vezetett be, hogy csökkenteni tudják a járvány egészségügyi kockázatait és gazdaságra gyakorolt hatásait. Mindezeket a beszámoló számadatainak is tükröznie kell, amely hatás nem csak a mérlegtételek értékelésében jelentkezik, hanem a gazdasági környezet bizonytalanságai miatt kiemelt fontossággal bírnak a közzétételek is.
A képzés során áttekintjük, hogy a járvány miatti hatások hogyan érintik az egyes mérlegtételek értékelését és kapcsolódó közzétételeit továbbá áttekintünk néhány, a beszámoló összeállításhoz kapcsolódó gyakorlati kérdést is.

AZOKNAK AJÁNLJUK EZT A KÉPZÉST, AKIK

 • egyedi éves beszámolójukat az IFRS előírásai szerint készítik;
 • szeretnék megérteni az IFRS és a magyar számvitel közötti különbségeket az előadás tárgya szerinti témákban.

TÉMAKÖRÖK

Koronavírus – érintett szektorok – Hatás a pénzügyi kimutatásokra – Nemzetközi szervezetek által kiadott útmutatások könyvelők és könyvvizsgálók számára – Hatás a 2019. üzleti év pénzügyi kimutatásaira – Hatás a 2020 üzleti év pénzügyi kimutatásaira – 2020. Évközi pénzügyi kimutatások – Részesedések – Immateriális eszközök – Ingatlanok, gépek, berendezések – Készletek – Pénzügyi eszközök értékvesztése –  Céltartalékok, függő tételek – Nyereségadók – Kötelezettségek besorolása – Árbevétel – Állami támogatások – Formák – IAS 20 szabályok – Példa: állami támogatás kamatmentes kölcsönnel – Munkavállalói juttatások – Esetek (IAS 19) – Mérlegelendő szempontok – Lízingek – Változások a Covid -19 hatására  – Vállalkozás folytatásának elve – A vezetés feladata – A Covid 19 miatti helyzethez kapcsolódó sajátosságok – Közzétételek – Covid 19 hatása a közzétételekre – Konklúzió – Alternatív teljesítménymutatók – A Covid-19 és a teljesítménymutatók – Az IASB tervei a Covid-19 miatt a standardok módosításaira – IFRS 16 – IAS 1 – IAS 37 – Egyéb kérdések

ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT SZEREZZE MEG

IFRS SZAKIRÁNY KÉPZÉSI CSOMAGBAN!

A csomag 3 db ONLINE képzést tartalmaz:

 1. Számvitel szakmai nap 2020. (e-learning)
 2. Ingatlan ÁFA 2020. (e-learning)
 3. (4 kredit) A Covid-19 koronavírus hatásainak mérlegelése az IFRS-ek szerint beszámolót készítők számviteli elszámolásai során
A csomag képzésével megszerezhető kreditpontok száma:

 • 17 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, IFRS szakirány
 • 17 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
 • 4 kreditpont – Könyvvizsgálók

 

IFRS SZAKIRÁNY KÉPZÉSI CSOMAG ÁRA:

19 900 Ft + 27% Áfa / fő (3 db online képzés)
*************

AMENNYIBEN
ADÓSZAKÉRTŐ, ADÓTANÁCSADÓ, OASZ IS,
KÉRJE KEDVEZMÉNYES CSOMAGAJÁNLATUNKAT!
szervezes@systemmedia.hu

ELŐADÓNK

 • Bíróné Zeller Judit okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő

AZ ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK

 • 4 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, IFRS szakirány, számviteli témakör (PM/311-364/2020)
 • 4 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/312-297/2020)
 • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-121/2020)

RÉSZVÉTELI DÍJAK

 • 18 900 Ft + Áfa / fő. – (4 kredit) A Covid-19 koronavírus hatásainak mérlegelése az IFRS-ek szerint beszámolót készítők számviteli elszámolásai során
 • 19 900 Ft + Áfa / fő – IFRS szakirány képzési csomag (3 db online képzés)

A KÉPZÉSI HATÁRIDEJE

 • A képzés 2020. július 24-től 2020. december 27-ig elérhető!


MUNKÁJÁHOZ SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
< SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK >
(E-001831/2018/D004)
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

KAPCSOLT VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSI PROBLÉMÁI
A CSOPORTOS TÁRSASÁGI ADÓALANYISÁG JOGINTÉZMÉNYE
ONLINE KÉPZÉS VADÁSZ IVÁNNAL
<< MOST MEGNÉZEM >>
SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>