(4 kredit) Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése ÁHT szakterületen – Nem költségvetési szervnél foglalkoztatott mérlegképes könyvelők számára


Helyszín
OKISZ Irodaház (1146 Budapest, Thököly út 58-60.)


Kategóriák


Ajánljuk rendezvényünket mindazoknak, akik szeretnék az ez évi jogszabályokat, változásokat megismerni és mindemellett összegyűjteni a 2017. évi krediteket államháztartási szakirányon.

KIKNEK SZÓL A KÉPZÉS?

Nem költségvetési szervnél dolgozóknak, akik államháztartási szakterületen vannak regisztrálva:
Az összesen megszerzendő 16 kreditpontból minden szakterületen, amelyen regisztrációval rendelkezik, legalább 4 kreditpontot az adott szakterületre minősített továbbképzésen kell megszereznie. Tehát ha államháztartási szakterületen került nyilvántartásba vételre, akkor a 16 kreditpontból 4 kreditpontot államháztartási szakterületen kell teljesítenie, a fennmaradó 12 kreditpontot saját döntése szerint bármely más szakterület továbbképzésén megszerezheti.

ELŐADÓNK >>

SZENTIRMAINÉ HOLI GABRIELLA
okleveles könyvvizsgáló,
adószakértő

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. május 3. (szerda), 10-13:15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 14 900 Ft + Áfa / fő.

IGÉNYBE VEHETŐ SZUPER KEDVEZMÉNY!

MINDEN TANTERMI KÉPZÉSRE REGISZTRÁLT HALLGATÓ MEGKAPJA AJÁNDÉKBA:

(1) Számvitel 2017. – Kreditpontos online továbbképzés
– 8 kredit (vállalkozási szakirány, számviteli témakör) TOVÁBB >>>

(2) Nyereményjátékok, promóciók, bónuszakciók adózása – SZJA – ÁFA – TAO kérdései – Kreditpontos online tanfolyam
– 4 kredit (vállalkozási szakirány, NEM számviteli témakör) TOVÁBB >>>

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

  • 16 kreditpont – Mérlegképes könyvelő ÁHT szakirány (4 kredit, NGM/72-618/2017.),  Mérlegképes könyvelő Váll. szakirány (12 kredit)
  • 16 kreditpont – Adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők (NGM/76-488/2017.)
  • 4 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-211/2017.)

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

  • Szentirmainé Holi Gabriella okleveles könyvvizsgáló, adószakértő

Aktuális számviteli kérdések▪ Az államháztartás számviteléről szóló 4/2013. (I.11.) Korm. rendelet módosítása ▪ Egyes fontosabb számviteli feladatok ▪ Az államháztartáshoz kapcsolódó jogi szabályozás változása ▪ Konzultáció

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: NINCS!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj felnőttoktatásról szól. A képzés nem tartalmaz ellátást. A helyszínen lehetőség nyílik étkezésre. A részvételi díj nem tartalmazza a nyomtatott írásos anyagot. Az előadók Power Point prezentációit a rendezvény előtt elektronikusan megküldjük résztvevőinknek!
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>