(8 kredit) Számvitel 2017. – Könyvelőirodák, adószakértők, adótanácsadók, könyvvizsgálók továbbképzése


Helyszín
OKISZ Irodaház (1146 Budapest, Thököly út 58-60.)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Ajánljuk rendezvényünket mindazoknak, akik szeretnék a 2017-ben hatályossá váló jogszabályokat, változásokat megismerni és mindemellett összegyűjteni vállalkozási szakon az ez évi (2017. képzési év) kötelező krediteket, továbbá adószakértő, adótanácsadó, okleveles adószakértő és könyvvizsgáló krediteket gyűjteni.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. január 26. (csütörtök) 9-16.30 óráig, regisztráció 8.00 órától.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 10 000 Ft + Áfa / fő / 1 nap

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2017. január 1-ig regisztrál,
    20% KEDVEZMÉNNYEL  8 000 Ft + Áfa / fő / nap áron jelentkezhet rendezvényünkre!

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

  • 8 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (8 számviteli témakör; NGM/10-1335/2016.)
  • 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (NGM/12-1051/2016.)
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-430/2016.)
adokonferencia1
  • Kardosné Birkás Anikó okleveles könyvvizsgáló

Ajánljuk rendezvényünket mindazoknak, akik szeretnék a 2017-ben hatályossá váló jogszabályokat, változásokat megismerni és mindemellett összegyűjteni vállalkozási szakon az ez évi (2017. képzési év) kötelező krediteket, továbbá adószakértő, adótanácsadó, okleveles adószakértő és könyvvizsgáló krediteket gyűjteni.

A képzés elvégzése EGYSZERRE ad kreditpontokat:

  • regisztrált mérlegképes könyvelőknek (vállalkozási szakirány),
  • adószakértőknek, adótanácsadóknak és okleveles adószakértőknek,
  • könyvvizsgálóknak.

Számviteli törvény évközi módosításai ▪ Saját tőkével kapcsolatos számviteli elszámolások (jegyzett tőkeemelés; részesedés vásárlás; részesedés értékesítés számviteli elszámolása; részvény, üzletrész visszavásárlása; visszavásárolt részvény, üzletrész bevonásának jogi háttere, számviteli elszámolása) ▪ Év végi értékelések áttekintése (értékcsökkenés, behajthatatlan követelések; értékvesztés, leltár, időbeli elhatárolások; céltartalék, külföldi pénzértékre szóló eszközök és kötelezettségek; osztalék)

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: A képzés nem tartalmaz ellátást! A helyszínen lehetőség nyílik étkezésre. A részvételi díj nem tartalmazza a nyomtatott írásos anyagot. Az előadók Power Point prezentációit a rendezvény előtt elektronikusan megküldjük résztvevőinknek!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.