A bírósági végrehajtás, az ingatlan-végrehajtás gyakorlata, évközi változások – Online jogi képzés


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi  Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

A pénzkövetelések érvényesítésének legvégső, egyben legfontosabb lépése a bírósági végrehajtás. Előadónk végigvezet a végrehajtási eljárás szakaszain, különös figyelmet szentelve a bírósági végrehajtások döntő többségét adó közjegyzői ügyek részleteire. Az új Pp hatálybalépésével változtak a végrehajtási perek szabályai is, melyet részletesen ismerhetünk meg a kodifikációban részt vett előadótól. Online képzésünk a 2019. január 16-án megrendezésre került konferencia anyagai alapján készült!

FŐBB TÉMAKÖRÖK

Hogyan változott a bírósági végrehajtás szervezete ▪ Új (?) végrehajtói díjszabás, avagy a végrehajtó anyagi és kárfelelőssége ▪ A végrehajtás elrendelésével kapcsolatos gyakorlati buktatók, jogorvoslatok ▪ Mire érdemes figyelni a foganatosítás során ▪ Mit jelent a gyakorlatban a végrehajtást kérő rendelkezési joga ▪ Hogyan lehet előzetesen „megfogni” a végrehajtható vagyont ▪ Az ingatlan-végrehajtás legújabb szabályai ▪ Mikor érdemes végrehajtás megszüntetési/korlátozási pert indítani és mikor perújítsunk? ▪ Összevetés a végrehajtási lap visszavonásával és a záradék törlésével ▪ A végrehajtási perek új szabályai a Pp módosítás hatálybalépésével ▪ A végrehajtási igényperek a gyakorlatban: vigyázat, „nem működnek” a törvényi vélelmek!

ELŐADÓNK

  • dr. Fónyiné Dr. Kazareczki Andrea csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE

  • Az online képzés 2020. december 27-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

NÉZZEN BELE EGY ONLINE KÉPZÉSÜNKBE!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát.
A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA 2019.
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖVETELÉS ÉRVÉNYESÍTÉS JOGI, ADÓZÁSI, SZÁMVITELI KÉRDÉSEI 2019.
Online képzés Vadász Ivánnal
<< MOST MEGNÉZEM >>