A fizetési meghagyás elmélete és gyakorlata – Szakmai Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


HA NEM TUD ELJÖNNI, VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉST!

A pénzkövetelések érvényesítésének egyik legnépszerűbb módja a közjegyzői hatáskörben lévő fizetési meghagyásos eljárás. Délelőtt a fizetési meghagyásos eljárás és a végrehajtási eljárás közjegyző előtti szakaszának tudnivalóiról hallható előadás, délután pedig az eljárás bírósági szemszögből kerül bemutatásra (perré alakulás és fellebbezések).

TÉMAKÖRÖK

A fizetési meghagyással érvényesíthető követelések ▪ Az elektronikus rendszer használata ▪ A kérelem beadása ▪ A kérelem közjegyző általi vizsgálata ▪ Keresethalmazat az eljárásban ▪ A kérelem visszautasítása ▪ A fizetési meghagyás kibocsátása ▪ A fizetési meghagyás kézbesítése a kötelezettnek ▪ Ellentmondás ▪ Perré alakulás ▪ A bírósági eljárás főbb szabályai – Jogerő ▪ Végrehajtás elrendelése fizetési meghagyás alapján ▪ Statisztikai adatok ▪ A fizetési meghagyás végrehajtása ▪ Leggyakoribb jogosulti/kötelezetti hibák ▪ Konzultáció

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2020. március 4. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő.
  • 3 fogásos ebéd igényelhető 3 500 Ft + áfa /fő áron.
  • Amennyiben 2020. március 1-ig regisztrál,
    25% KEDVEZMÉNNYEL 22 425 Ft + Áfa áron,
    jelentkezhet rendezvényünkre!

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

ELŐADÓINK

  • Dr. Pulinka Mihály irodavezető-helyettes, MOKK Jogi Iroda
  • Dr. Kerepesy Krisztián bíró, Pesti Központi Kerületi Bíróság

TAKARÍTSON MEG 30% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 930 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉST!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, 3 fogásos ebéd igényelhető 3 500 Ft + áfa /fő áron.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE, A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI
ONLINE MUNKAJOGI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>