A folyamatosan teljesített (időszaki elszámolású) ügyletek új szabályai 2016-ban – Adóreggeli dr. Csátaljay Zsuzsával


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. december 9. (szerda), 9-12-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + áfa / fő
.

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2015. november 2-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL  10 140 Ft + Áfa / fő áron,
 • amennyiben 2015. november 3. és  2015. december 2. között regisztrál
  20% KEDVEZMÉNNYEL 13 520 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!
 • Amennyiben  2015. december  4-ig egy cégtől kettő vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 10 140 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre!

AZ ADÓREGGELIBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉS:

Ha nincs ideje elmenni az ADÓREGGELIRE, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

Az adóreggeli kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

 • Részvételi díj: 14 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre árkedvezmény NEM vonatkozik!)
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

dr.csataljay.zsuzsadr. Csátaljay Zsuzsanna adószakértő, áfa szakértő

 

2016. január 1-jétől alapjaiban megváltoznak az időszaki elszámolású (folyamatosan teljesített ügyletek) számlázási szabályai. Az eddigi egységes kezelés helyett 4 időpont közül kell kiválasztani, hogy melyik időpont aktuálisan a teljesítési időpont és melyik bevallásban kell szerepeltetni az ügyletet. Ezen felül az előlegszámla alkalmazása is előkerül. A számlázási rendszerek átalakítása is szükségessé válhat, amire fel kell készülni. Előadásunk keretében rengeteg gyakorlati példán keresztül vezetjük végig a szabályokat és arra is megoldási javaslatokat teszünk, hogy mi kell ahhoz, hogy a lehető legkisebb adminisztrációval vészeljük át a változásokat illetve, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy minden maradjon a régiben.

Időszaki elszámolású ügyletek fogalmában, teljesítés időpontjában változás ▪ Az új szabályozás következményei ▪ Bérbeadás ▪ Közüzemi költség  számlázásának változása ▪ Könyvelési tanácsadói díjak számlázása ▪ Hogyan kell számlázni, ha előre történik a fizetés, és hogyan, ha utólag? ▪ Számlakorrekciók kezelése időszaki elszámolású ügyleteknél ▪ A számlázási rendszerek átalakítása,  az arra való felkészülés ▪ Mire kell vigyázni a szerződés megkötésénél ▪ GYAKORLATI PÉLDÁK – KONZULTÁCIÓ

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.