A gyermekvédelmi törvény aktualitásai 2018. – Szakmai Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A rendezvény a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös képzése! mje_fsz

Idei konferenciánk középpontjában jellemzően a 2018. január 1-jétől alkalmazandó jogszabályváltozások állnak, különös figyelemmel az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységre.
A gyermekjóléti és gyermekvédelmi ellátásokat érintő jogi környezet módosulása mellett, a gyámügyi eljárás megváltozott szabályaira is kitérünk különös figyelemmel az örökbefogadása, a gyermekvédelmi közvetítői eljárásra.

ELŐADÓNK >>

DR. KATONÁNÉ DR. PEHR ERIKA
c. egyetemi docens
PTE ÁJK Polgárjogi Tanszék

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. október 10. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!

Amennyiben 2018. október 8-ig egy intézménytől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

  • Amennyiben 2018. október 2-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron,
  • amennyiben 2018. október 6-ig regisztrál
    20% KEDVEZMÉNNYEL 23 920 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

A megváltozott gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátások főbb területeinek bemutatása ▪ Az új szociális ágazati vezetőképzés ▪ Az Alapvető Jogok Biztosa főbb vizsgálatainak megállapításai ▪ A gyermekétkeztetés módosult jogi környezete ▪ A bántalmazás és elhanyagolás fogalmi megközelítése ▪ A gyermekbántalmazás felismerése, kezelése és kivizsgálása a gyermekvédelmi rendszerben ▪ Új szakmai protokollok ▪ A család és gyermekjóléti szolgálat, illetve központ megváltozott feladatköre ▪ Az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenység célja, tartalma, szervezeti kerete ▪ A gyermekek napközbeni ellátása új formáinak jelenléte ▪ A gyermekvédelmi szakellátás helyzete, további fejlesztések ▪ A gyermek legfőbb érdeke az egyes gyermekvédelmi eljárásokban (pl. a gyermek fogva tartott szülőjével történő együttes elhelyezése) ▪ Hazai és nemzetközi örökbefogadás szabályai és tendenciái ▪ A gyermekvédelmi közvetítői (mediáció) eljárás jogi lehetősége ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>