A gyermekvédelmi törvény aktualitásai – Szakmai Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Idei konferenciánk középpontjában jellemzően a 2018.-2020. január 1-jétől alkalmazandó jogszabályváltozások állnak, figyelemmel a nevelőszülői ellátásra, gyermekvédelmi gyámságra, TEGYESZ-re, javítóintézeti nevelésre, foglalkoztatási tilalmakra. Az ellátásokat érintő jogi környezet módosulása mellett a gyámügyi eljárás megváltozott szabályaira is kitérünk különös figyelemmel a védelembe vételre, ideiglenes elhelyezésre, örökbefogadásra, gyermekvédelmi közvetítői eljárásra.

TÉMAKÖRÖK

A megváltozott gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátások főbb területeinek bemutatása  Az Alapvető Jogok Biztosa főbb vizsgálati jelentései A gyermekbántalmazás kezelése és kivizsgálása a gyermekvédelmi rendszerben ▪ Új szakmai protokollok  ▪ A család és gyermekjóléti szolgálat/központ megváltozott feladatköre, a jelzőrendszer megerősítése ▪ Új esélynövelő szolgáltatások ▪ A gyermekek napközbeni  és átmeneti ellátásának jelenléte ▪ A gyermekvédelmi szakellátás helyzete a nevelőszülői ellátás, TEGYESZ, javítóintézeti ellátás területén ▪  Az új szociális ágazati vezetőképzés A gyermek legjobb  érdeke az egyes gyermekvédelmi eljárásokban (pl. védelembe vétel és kapcsolattartás; a gyermek fogva tartott szülőjével történő együttes elhelyezése) ▪ Hazai és nemzetközi örökbefogadás szabályai és tendenciái ▪ A gyermekvédelmi közvetítői (mediáció) eljárás  jogi lehetőségei ▪ Konzultáció

ELŐADÓNK

  • Dr. Katonáné Dr. Pehr Erika c. egyetemi docens PTE ÁJK Polgárjogi Tanszék

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. május 16. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2019. május 13-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 35% MÉG MA!

Amennyiben 2019. május 14-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 435 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

Jogi képzéseinket szakmai támogatója a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE, A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI
ONLINE MUNKAJOGI KÉPZÉS AZ FKMB BÍRÓJÁVAL
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS GYAKORLATA 2019. - ÁRK. - KP.
ONLINE JOGI TOVÁBBKÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>