A közbeszerzési törvény változó szabályai 2020-ban – Online Képzés


Kategóriák


2020-ban számos olyan jogszabályi módosítás történt, amelyek segítik munkánkat, ugyanakkor a változtatások céljának és irányának megismerése feltétlenül szükséges a közbeszerzési eljárásokban érintett szakemberek számára. Az európai és hazai jogesetek, az EKR-ben alkalmazott gyakorlat által felvetett problémák mind okai a törvénymódosításnak.

  • A szemináriumon részletesen ismertetjük a változások tartalmát és elemezzük őket, javaslatokat fogalmazunk meg a jogalkalmazók számára.

(Képzésünk a 2020. január 22-én megrendezett közbeszerzés konferencia anyagaiból készült.)

TÉMAKÖRÖK

A Kbt. módosításainak ismertetése: kizáró okok változása, ajánlattételi határidő meghosszabbítása, szakember-hiánypótlás pontosítása, nemzeti eljárásrend átalakítása stb. ▪ EKR tapasztalatok ▪ Hazai és uniós joggyakorlat: szakmai ajánlat, hiánypótlás, bírálat, kapacitást nyújtó szervezetek, nemzeti eljárásrend, szerződések teljesítése, módosítása

ELŐADÓINK

  • Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője,
  • Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella LLM, közbeszerzési és európai jogi szakjogász.

AZ ONLINE KÉPZÉS HATÁRIDEJE

  • Az online képzés 2020. január 27-től 2020. november 30-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

A KÉPZÉS DÍJA

  • Részvételi díj: 19 900 Ft + ÁFA / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!


TUDÁSÁRÓL SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
BEVEZETÉS A KÖZBESZERZÉSBE”
(E-001831/2018/D001)
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

NÉZZEN BELE EGY E-KÖZBESZERZÉS ONLINE KÉPZÉSÜNK VIDEÓJÁBA!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

KÉPZÉSAJÁNLÓ

A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS GYAKORLATA - ÁKR - KP
MAGYAR JOGÁSZEGYLET FSZ JOGI TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>