A munkaügyi ellenőrzés és a foglalkoztatás aktuális kérdései – Szakmai Konferencia


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Munkaügyi ellenőrzést bármikor, bármelyik ágazatban tevékenykedő cég kaphat, a mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a nagyvállalatokig. Ha tudjuk, hogyan zajlik egy ilyen ellenőrzés, mit kérhetnek tőlünk az ellenőrök, elkerülhetjük a szankciót.

Az előadás során előadónk áttekinti, hogy milyen területekre terjed ki a munkaügyi hatóság ellenőrzési jogköre, milyen szabályok alapján jár el, és milyen jogkövetelmények alkalmazhatóak.

TÉMAKÖRÖK:

A munkavégzésre irányuló jogviszonyok elhatárolásának időszerű kérdései, a munkaviszony minősítő jegyei ▪ A munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996.évi LXXV törvény (Met.) alapfogalmai ▪ Kis- és középvállalkozások, egyszerűsített foglalkoztatás, egyszerűsített munkaügyi ellenőrzés ▪ A foglalkoztatásra irányuló jogviszonyok minősítése ▪ A munkaügyi hatóság és a munkaügyi ellenőrzés ▪ A munkaügyi hatóság hatásköre és intézkedései ▪ A munkaügyi bírság ▪ Harmadik országbeli állampolgárok magyarországi foglalkoztatása ▪ A hatósági nyilvántartás ▪ A méltányosság kérdéséhez ▪ A munkaügyi ellenőrzés irányelvei 2019 ▪ Az ellenőrzés problematikus kérdései, a foglalkoztatási gyakorlat válaszai ▪ Jogesetek az Európai Bíróság ítélkezési gyakorlatából ▪ Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

ELŐADÓNK

  • Dr. Ferge Zsigmond munkaügyi felügyelő, ügyvéd; munkajogász, jogtanácsos (volt igazgató-helyettes, Baranya Megyei Munkaügyi Felügyelőség), óraadó, PTE ÁJK.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2019. április 25. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 990 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2019. április 22-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 35% MÉG MA!

Amennyiben 2019.  április 23-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 435 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

ÁRENGEDMÉNYEK, ÜZLETI AJÁNDÉKOK ADÓZÁSA, ELSZÁMOLÁSA 2019.
KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
(16 KREDIT) ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2019.
KÖNYVELŐIRODÁK, ADÓSZAKÉRTŐK, AT, OASZ ONLINE, KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>