A munkaviszony létesítése, módosítása, megszüntetése – Online munkajogi képzés a FMB bíróival


Kategóriák


A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2015. október 26-tól 2015. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő

ONLINE KÉPZÉS:

Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre kedvezmény NEM vonatkozik!)

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

kulisity_mariaDr. Kulisity Mária bíró, Fővárosi Munkaügyi Bíróság

 

  •  Dr. Sívó-Darás Orsolya bíró, Fővárosi Munkaügyi Bíróság

 

Előadó: Dr. Sívó-Darás Orsolya bíró

Képzésünket ajánljuk:

  • jogászoknak, jogi képviselőknek,
  • HR munkatársaknak,
  • cégvezetőknek.

Az előadás gyakorlati példákkal szemléltetve foglalkozik azzal, hogy a munkaviszony létesítése során milyen tartalmi elemeket érdemes szabályozni, milyen munkaszerződést kössenek a felek. A munkaszerződés módosításának bírósági esetjogán keresztül bemutatjuk, hogy miként módosítható a munkaszerződés, mikor állapítható meg, hogy írásba foglalás nélkül módosult például a munkakör vagy a munkabér. Az előadás továbbá bemutatja a munkaviszony megszüntetés legújabb bírói gyakorlatát figyelemmel a Kúria döntéseire, az alkalmazandó kollégiumi véleményekre és az alsóbb szintű bíróságok gyakorlatára is.

TÉMAKÖRÖK: A munkaviszony létesítését megelőző tárgyalások • Támasztható követelmények • Alkalmassági vizsgálatok, nyilatkozatok megtétele • A munkaszerződés tartalmi elemei • Munkakör, alapbér és egyéb bérelemek • A munkavégzés helyének,- idejének meghatározása? • Próbaidő • Tájékoztatási kötelezettség • A munkaszerződés módosítása és annak bírósági gyakorlata • Egyoldalú módosítás • Munkakör módosítása • A módosítási ajánlat elutasításának lehetséges következményei • Általános elvek a munkaviszony megszüntetés során ▪ A munkaviszony megszüntetés alakiságai az Mt. szerint és a bírói gyakorlatban ▪ Munkaviszonyt megszüntető nyilatkozat közlése és annak bírói gyakorlata ▪ Közös megegyezés ▪ Határozott és határozatlan idejű munkaviszony ▪ Felmondási indok ▪ Létszámcsökkentés, az átszervezés és a minőségi csere bírói gyakorlata ▪ Felmondási védelmek ▪ Bizonyítási kötelezettség és teher, okszerűség bizonyítás során ▪ Azonnali hatályú felmondás ▪ Próbaidő alatti megszüntetés ▪ Eljárás a munkaviszony megszüntetés során ▪ Jogellenes megszüntetés jogkövetkezményei ▪ Munkajogi igény érvényesítése ▪ Keresetindítási határidő, igazolás

Lapozzon bele a múlt évi rendezvényünk szakmai anyagába!

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezést e-mail címére visszaigazoljuk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536
Technikai követelmények:
Adobe Flash lejátszó: Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval,
akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT: >>>

Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.