A pénzbeli ellátás változásai, az atipikus foglalkoztatás közterhei – Online képzés az OEP és a NAV szakértőivel


Kategóriák


2016. július 1-től változások várhatóak a pénzbeli ellátás területén; pontosítások, módosítások a csecsemőgondozási díjban és a gyermekgondozási díjban. Információt kapnak a gyes, gyed melletti munkavégzés új szabályairól, gyakorlati kérdésekről, továbbá az egyes atipikus foglalkoztatási formákhoz kapcsolódó bejelentési, közteher-fizetési szabályokról, hogy a mindennapi munkavégzés gördülékenyen menjen Önöknél is.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. június 6-től 2016. december 31-ig.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + áfa / fő

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI KONFERENCIÁNKRA! >>

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE képzés

EZT MÁR LÁTTA?

ingatlanafa

dr_bogdan_zsuzsannaDr. Bogdán Zsuzsanna főosztályvezető, Országos Egészségbiztosítási Pénztár

 

 

SzellSzéll Zoltánné szakmai főtanácsadó, NAV

Képzésünket ajánljuk:

 • Gazdasági- , munkaügyi vezetőknek,
 • Tb. ügyintézőknek, bérszámfejtőknek.

2016. július 1-től változások várhatóak a pénzbeli ellátás területém; pontosítások, módosítások a csecsemőgondozási díjban és a gyermekgondozási díjban. Információt kapnak a gyes, gyed melletti munkavégzés új szabályairól, gyakorlati kérdésekről, továbbá az egyes atipikus foglalkoztatási formákhoz kapcsolódó bejelentési, közteher-fizetési szabályokról, hogy a mindennapi munkavégzés gördülékenyen menjen Önöknél is.

TÉMAKÖRÖK: dr. Bogdán Zsuzsanna (OEP): a gyermekápolási táppénzre jogosultsági szabályok ▪ a gyermekápolási táppénznél az előzményszámításra vonatkozó rendelkezések ▪ egyidejűleg fennálló többes jogviszony esetén a gyáp jogosultsági szabályok és az előzményszabályok ▪Gyed, gyes melletti munkavégzés esetén a táppénzre vonatkozó szabályok ▪ Ügyintézési határidő számítása a csecsemőgondozási díjnál, a gyermekgondozási díjnál és a baleseti táppénznél ▪A Ket szabályainak érvénysülése ▪„Betudásra” vonatkozó szabályok alkalmazása

Széll Zoltánné (NAV) 

 • az atipikus foglalkoztatási formák,
 • az egyes foglalkoztatási formákhoz kapcsolódó bejelentési, közteher-fizetési szabályok,
 • az egyszerűsített foglalkoztatásra vagy alkalmi munkára irányuló munkaviszony
  jogviszony létesítése,
  – munkáltató költségelszámolására vonatkozó korlátok,
  – bejelentés szabályai, határidők, adatok módosítása,
  – a munkavállaló ellátási jogosultsága,
  – bevallás,
  – igazolások kiadásának rendje
 • az iskolaszövetkezeten keresztül történő munkavégzés
 • munkaerő-kölcsönzés
  – a munkaerő-kölcsönzés adójogi megítélése,
  – ki a foglalkoztató?,
  – mire kell figyelni, ha külföldről történik a munkerő- kölcsönzése?,
  – a kölcsönvevő bejelentési kötelezettsége a NAV felé

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lejatszo_kereses

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

 • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
 • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.