A pénzkövetelések behajtásának hatékony jogi eszközei – Követeléskezelési képzés a PKKB bírójával


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


mje_fsz


A képzés
Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvénye!

systemmedia_áll_kicsi

dr-kerepesy-krisztian-biroElőadónk gyakorlati oldalról közelíti meg a követeléskezelést, és annak buktatóit. Hatékonyabban, nagyobb eséllyel tudja szerződéses partnerétől behajtani és/vagy bebiztosítani pénzkövetelését. A képzés alapja az új Polgári Törvénykönyv, de kitérünk a Ptk.-n kívüli más alkalmas eszközökre is. Képzésünket jogászokon kívül cégvezetőknek, pénzügyeseknek és mindenkinek ajánljuk, akinek a gazdálkodási tevékenysége során már akadtak nehézségei a követelése behajtásával.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. március 21. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. március 14-ig regisztrál,
40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron,
amennyiben 2017. március 19-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.

TAKARÍTSON MEG 50% MOST!

Amennyiben 2017. március 17-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak
5
0 % KEDVEZMÉNNYEL 14 950 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényre!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

A bírósági végrehajtás
és a végrehajtási perek a gyakorlat szemszögéből
Online jogi képzés a PKKB csoportvezető bírójával

<< Jelentkezzen itt >>

A fizetési meghagyásos és polgári peres eljárás
a hatékony végrehajtás tükrében
Online képzés a PKKB csoportvezető bírójával

<< Jelentkezzen itt >>

ONLINE JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

MUNKAJOG:

JOG:

KÖZBESZERZÉS:

  • Dr. Kerepesy Krisztián bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

TÉMAKÖRÖK: A pénztartozás az új Ptk.-ban ▪ A késedelmi kamat, a 40 EUR átalány gyakorlati kérdései ▪ A 2016. évi IX. tv. a behajtási költségátalányról ▪ Egy hatékony „védelmi vonal”: az általános szerződési feltételek (ÁSZF) ▪ Az írásbeli jognyilatkozatok jelentősége ▪ Milyen joghatása van egy e-mailnek? ▪ A pénztartozás behajtásának speciális esete: a felhatalmazó levélen alapuló inkasszó ▪ A zálogjog, kezesség, garancia gyakorlati kérdései ▪ A faktoring és az engedményezés megváltozott szabályai ▪ A tartozás-elismerés ▪ A tulajdonjog-fenntartás előnyei és buktatói ▪ A váltó: sokoldalúan praktikus és mindenki számára elérhető eszköz ▪ Eljárásjogi-alaki „biztosítékok”: a közokirat és a teljes bizonyító erejű magánokirat jelentősége a követeléskezelésben ▪ Az ideiglenes intézkedés, a biztosítási intézkedés ▪ A végrehajtási záradék előnyei ▪ Kitérő: a fizetési meghagyás, a kisértékű per gyorsított szabályai ▪ Dióhéjban az elektronikus pervitel új szabályairól ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>