A szakképzés, felnőttképzés új rendszere 2020. – Országos Szakmai Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A KÉPZÉS LÉTSZÁMA BETELT!

Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

Alapjaiban változik meg a hazai szakképzési rendszer a 2020/21-es tanévtől. Rugalmasabb, a piaci igényekhez illeszkedő intézményi szerkezet jön létre. A legtöbb OKJ-s szakmát csak iskolai rendszerű képzésben lehet majd megszerezni. A felnőttoktatással foglalkozó cégek 2020. december 31-ig indíthatnak a régi OKJ szerinti, iskolarendszeren kívüli képzéseket. Rengeteg kérdést vet fel az új rendszer, amelyeket szakértő előadóink a nap folyamán megválaszolnak.

Tegye fel előzetesen, jelentkezéskor kérdéseit és szakértő előadónk biztosan megválaszolják!

TÉMAKÖRÖK

Az új szakképzési törvény alapelvei, fontosabb elemei ▪ A szakképzés új fogalma, és rendszere ▪ Az új képzési struktúra ▪ A szakképző intézmények feladatai, működése ▪ Alapszakmák-szakmairányok, szabályozott szakmák, hatósági képzések ▪ A szakképző intézményekben foglalkoztatottak jogviszonyai ▪ A szakmai oktatás és a vizsgák rendszere ▪ Felnőttképzők helye a megváltozott jogszabályi környezetben ▪ A képzési körök megváltozása ▪ Engedély vagy bejelentés? ▪ Az engedély megadásának új feltételei ▪ Egyéb jogszabályi változások (áfa mentesség, új felnőttképzési törvény) ▪ Adatszolgáltatás, dokumentáció, ellenőrzés ▪ Mi várható a gyakorlatban? ▪ Kérdések, konzultáció

ELŐADÓINK

 • Dr. Hafiek Andrea főosztályvezető, Innovációs és Technológiai Minisztérium, Szak- és Felnőttképzési Szabályozási Főosztály.
 • Mátyus Mihály osztályvezető, Innovációs és Technológiai Minisztérium, Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2020. január 30. (csütörtök)  10-15-ig, regisztráció 9-től!

A KÉPZÉS DÍJA

 • 29 900 Ft + Áfa / fő.
 • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
 • 3 fogásos ebéd igényelhető 3 500 Ft + áfa /fő áron.
 • Amennyiben 2020. január 22-ig regisztrál,
  25% KEDVEZMÉNNYEL 22 425 Ft + Áfa áron,
 • amennyiben 2020. január 28-ig regisztrál,
  15% KEDVEZMÉNNYEL 25 415 Ft + Áfa áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

TAKARÍTSON MEG 30% MÉG MA!

Amennyiben egy intézménytől, cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 930 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>