A szakképzési hozzájárulás változásai 2016-ban – Online képzés


Kategóriák


A szakképzés intézményrendszerének átalakítása kapcsán 2016. január 1-től változik a szakképzési hozzájárulásról és a szakképzésről szóló törvény.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. január 18-tól 2016. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + áfa / fő

laszlone-szep-gyorgyiLászlóné Szép Györgyi igazságügyi adó- és könyvszakértő

 

AJÁNLÓ: A szakképzés intézményrendszerének átalakítása kapcsán változik a szakképzési hozzájárulásról és a szakképzésről szóló törvény. A legtöbb változás a jogszabályban 2016. január 1-jén lép majd hatályba. Előadónk segít a gyakorlati problémákat okozó kérdések megválaszolásában, ismerteti a hatályos jogszabályokat, és a januártól alkalmazandó módosításokat is!

TÉMAKÖRÖK: Kapcsolódó törvények, rendeletek ▪ A szakképzési hozzájárulás kötelezettjei, mértéke 2016-tól ▪ 2016. január 1-től kibővül a csökkentő tételek köre ▪ Kötelezettség teljesítése ▪ A szakképzési hozzájárulás visszatérítése, számviteli elszámolása ▪ Az előlegfizetés szabályai ▪ Az előleg és az éves elszámolás kapcsolata ▪ Egyéb szervezetek gyakorlati képzésének támogatása ▪ Új szabályok

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.