A számlák elektronikus adatszolgáltatása – E-számlázás, befogadás – Szakmai Konferencia a NAV szakértőjével


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


2018-ban lép hatályba a számlák elektronikus adatszolgáltatása, mely minden számlázó programot használó társaságra kihat, előadónktól az Ön cége is segítséget kap a felkészüléshez.
Jöjjön el szakmai konferenciánkra, ismerje meg az e-számlázás gyakorlatát, a jogszabályi változások értelmezését és az adóhivatal ellenőrzési gyakorlatát! Számos gyakorlati példával nyújtunk segítséget Önnek az elektronikus számlázáshoz, a papíralapú számlák elektronikus formában történő megőrzéséhez, az aktuális jogszabályi rendelkezések megismeréséhez. 

ELŐADÓNK >>

CZÖNDÖR SZABOLCS főosztályvezető
Nemzeti Adó-és Vámhivatal

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. november 9. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 700 Ft + Áfa / fő. – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

Amennyiben 2017. november 7-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

Amennyiben 2017. október 30-ig regisztrál,
21 700 Ft + Áfa / fő áron,
amennyiben 2017. november 7-ig regisztrál
23 700 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhet rendezvényünkre!

MEGSZEREZTE MÁR ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT?

Ízelítő a tartalomból:

Elektronikus számla általános követelményei * Elektronikus számla fogalma, megjelenése * Elektronikus számlázás kialakult gyakorlata és buktatói * Elektronikus számlázási rendszer modellek Magyarországon * Elektronikus számla gyakorlati megvalósítása * Az elektronikus számlázás jogszabályi keretei * Számlázási szoftverekkel kapcsolatos követelmények * Számla adatexport és adatközlés * Számlák elektronikus adatszolgáltatása 2018-tól * Papíralapú dokumentumok elektronikus megőrzése – jogszabályi háttere és gyakorlata * Elektronikus nyugta szabályai * Bizonylatolási rendszer kialakításának gyakorlati szempontjai * Az elektronikus számla befogadás megvalósításának lehetőségei * Külföldi elektronikus számlák kezelése * Elektronikus számla kontírozása * Elektronikus másodpéldányok kezelése * Elektronikus számla megőrzése, alapkövetelményei * Archiválási szabályok gyakorlati példákon keresztül * Archiválási folyamat a befogadástól a hosszú távú megőrzésig * Adóhivatali ellenőrzés gyakorlat * Ellenőrzési esettanulmányok * Gyakori hibák az elektronikus számlázási rendszer kialakításában * Hogyan készüljünk fel az elektronikus számla adóhivatali ellenőrzésére? * Gazdasági környezet, informatikai rendszer, számlázó program és számlázó rendszer vizsgálata * Szakmai konzultáció – az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>