Adatvédelmi felelős – Kétnapos szakmai képzés dr. Kulcsár Zoltánnal


Helyszín
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14.)


Kategóriák


IDŐPONT:

2015. április 13-14. (hétfő-kedd), 09:00-16:00-ig, regisztráció 08:30-tól!

A KISCSOPORTOS LÉTSZÁM BETELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT NEM TUDUNK FOGADNI!

KÉREM JELENTKEZZEN ITT A KÖVETKEZŐ IDŐPONTRA!
Adatvédelmi felelős – Kétnapos szakmai képzés dr. Kulcsár Zoltánnal
Dátum, időpont: 2015. május 11-12. (h-k)
JELENTKEZZEN ITT: >>>

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 80 000 Ft + Áfa / fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2015. április 1-ig regisztrál, 25% KEDVEZMÉNNYEL 52 000 Ft + Áfa / fő / kétnap áron jelentkezhet rendezvényünkre!

ELŐADÓK:

  • dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő PPOS
kulcsar_zoltan

dr. Kulcsár Zoltán

Előadónkról: Dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő, jogász-informatikus mérnök. Hét éve kizárólag a személyes adatok védelmével és közérdekű adatok nyilvánosságával foglalkozik, olyan vállalatoknál, mint a Díjbeszedő Zrt., a Drogerie Markt, az Ikea, a MÁV-Start, vagy éppen a Neckermann. Rendszeresen tart előadást bankok, biztosítók, direkt marketing cégek illetve egészségügyi, hírközlési szervezetek részére.

AJÁNLÓ:

Egyre nagyobb hangsúlyt kap egy cégen belül a belső adatvédelmi felelősök szerepe. A törvény komoly szankciókat helyez kilátásba, ha az adatkezelő törvényt sért. Fontossá válik, hogy a szervezetnél legyen legalább egy személy, aki az adatvédelmi jogszabályok és azok gyakorlati alkalmazásuk terén naprakész információkkal rendelkezik, és segítse az üzleti döntési és végrehajtási folyamatokat.

Adatvédelmi felelőst minden nagyobb adatkezelőnél ajánlott kinevezni, de kötelező:

  • pénzügyi szervezetek,
  • hírközlési szolgáltatók,
  • közüzemi szolgáltatók,
  • 20 főnél több főt foglalkoztató egészségügyi intézmények,
  • országos hatósági, munkaügyi vagy bűnügyi adatállományt kezelők.

A felsorolt adatkezelők esetében adatvédelmi felelős az lehet, akinek

  • jogi,
  • informatikai,
  • közigazgatási vagy ezeknek megfelelő felsőfokú végzettsége van.

Cégünk belső adatvédelmi felelős képzésén elmélyült, gyakorlatias adatvédelmi tudást kap a résztvevő. A kis csoportos képzési forma (maximum 15 fő) ugyanis lehetővé teszi, hogy mindkét képzési nap gyakorlatilag egy folyamatos konzultációs lehetőség legyen előadónkkal. A résztvevők képzés után vizsgát tehetnek, arról igazolást állítunk ki!

KÉPZÉSI TEMATIKA:

Általános bevezető, a szabályozás indoka ▪ Az új adatvédelmi törvény ▪ A közérdekű adatok nyilvánossága – kivételek ▪  Közérdekű adatok közzététele, elektronikus információszabadság ▪ A személyes adatok védelme – alapfogalmak ▪ Az adatkezelés feltételei ▪ Egy adatkezelési tájékoztató felépítése ▪  Belső adatvédelmi felelősök feladata ▪ Az érintett jogai, jogérvényesítései lehetőségek ▪  Adatkezelés az interneten ▪ Munkahelyi privacy ▪ Munkavállalók ellenőrzése, megfigyelése ▪ Direkt markering (e-mail, SMS, MMS, fax, bluetooth, telefon, postai levél) szabályok ▪ Cookie szabályozás ▪ Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ▪ A hatóság eljárásai ▪ A jogellenes adatkezelés következményei ▪ Más hatóságok eljárásai ▪ Adatvédelmi auditálás ▪ Folyamatos konzultáció

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, ebéd.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.