Adatvédelmi tisztviselő – DPO (E-001831/2018/D003) – Államilag engedélyezett Online képzés


Kategóriák


Államilag engedélyezett ONLINE képzés

Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők/adatfeldolgozók adatvédelmi kötelezettségeit, az érintetti jogokat, a felügyeleti hatóságok, és az Európai Adatvédelmi Testület elvárásait, felismerjék, illetve megfelelően kezeljék az adatvédelmi kockázatokat, incidenseket, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket az adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására.

Képzésünk során érthetően, példákon és jogeseteken keresztül ismertetjük az új európai adatvédelmi rendelet (GDPR), valamint a módosított Infotv. szabályozását és az időközben ezekre épülő gyakorlatot, azaz az Európai Adatvédelmi Testület és egyéb Európai Uniós szervek iránymutatásait, a hazai és a tagállami döntéseket, illetve szakmai állásfoglalásokat. A képzés a közszféra, illetve a versenyszféra kötelezettségeinek bemutatására egyaránt kiterjed!

Bemutatásra kerülnek az ágazati törvénymódosítások különös hangsúllyal a munka törvénykönyve adatvédelmi rendelkezéseire, valamint az elmaradt ágazati jogszabálymódosítások megoldási lehetőségeire. Különös hangsúlyt helyezünk továbbá az elektronikus megfigyelő és beléptetőrendszerek, illetve az ügyféladatkezelések területére is. Ezen területekkel összefüggésben kitérünk a problémás területek bemutatására, mint például a másolási, illetve dokumentációs lehetőségekre és tilalmakra, az adattárolási határidőkre, az adattörlés követelményére, valamint a kiszervezés adatvédelmi követelmémnyeire.

 • A képzés nyilvántartásba-vételi száma: E-001831/2018/D003
 • A kétnapos képzés elvégzéséről államilag engedélyezett tanúsítványt állítunk ki.
 • Kiscsoportos képzés (max. 40 fő)!
 • Ez a képzés ÁFA-MENTES!!! (Tehát az áfával nem kell számolni.)

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018.

AZ ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK MENETE

 • A képzést a járványveszélyre való tekintettel e-learning formájában tudja elvégezni oktatasi portálunkon.
 • A képzés elvégzésének, az igazolás kiadásának feltétele:
  – A hallgató maradéktalanul végignézi a képzés videófilmjeit.
  – Kitöltve és aláírva visszaküldi felnőttképzési szerződését.
  – Befizetett részvételi díj.
 • A képzést heti turnusokba 8 nap alatt lehet elvégezni, saját időbeosztásban. Minden turnus hétfővel kezdődik és a következő hét hétfőjével záródik.
 • A képzést a turnus ideje alatt (8 nap) saját időbeosztásban, bármelyik napon elvégezheti!
 • Amennyiben a hallgatónak nem sikerül elvégezni a képzést a következő turnusban tudja újra elkezdeni, amelynek az ára: 10 000 Ft + Áfa adminisztrációs költség.
 • Dr. Kéri Ádám az aktuális turnus tagjaival előre megbeszélt időpontban max. 90 perces webináriumot biztosít a képzéssel kapcsolatosan.
 • A képzést a hallgatók 30 napig korlátlanul újra visszanézhetik.

SZAKMAI PROGRAM

Jogforrások, amelyek segítenek ▪ Adatkezelési alapelvek ▪ Személyes vs. különleges adatok ▪ A megfelelő jogalapok megválasztása ▪ Érdekmérlegelés és hatásvizsgálat ▪ Adatvédelmi tisztviselő mint kockázatcsökkentő eszköz ▪ Érintetti jogok a gyakorlatban ▪ Adatkezelés, közös adatkezelés, adatfeldolgozás: elhatárolás és jogi kötelezettségek ▪ Toborzás, szerződés teljesítése, ellenőrzés és minősítés a munkahelyen ▪ Ügyféltoborzás, ügyféladatkezelés, adattárolás, illetve ügyféladatok továbbítása ▪ Ügyviteli rendszerek alkalmazása, illetve egyéb adattovábbítások ▪ Kockázat- és incidenskezelés ▪ Bírsághoz vezető esetek ▪ Közérdekű adatok kezelése ▪ Közhatalmi szervek adatkezelései

ELŐADÓINK

 • Dr. Kéri Ádám ügyvéd, adatvédelmi tisztviselő, Nemzeti ILO Tanács tag, az adatvédelmi kodifikáció részvevője,
 • Kancsal Tamás IT biztonsági szakértő

A KÉPZÉS DÍJA

 • Részvételi díj: 65 000 Ft / fő – A képzés ÁFA-mentes!

TAKARÍTSON MEG 10 EZER FT MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  55 000 Ft / fő
jelentkezhetnek ONLINE képzésünkre!

Jogi képzéseink szakmai támogatója a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete.

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

VÁLASSZON IDŐPONTOT!

AZ ONLINE képzésekre folyamatosan lehet jelentkezni, új időpontokat írunk ki,
addig, amíg a járványügyi vészhelyzetre hozott a 70/2020 (III.26.) Kormányrendelet hatályát nem veszíti!

Ezután kizárólag tantermi, kontakt képzésekre tudnak jelentkezni!

A KÉPZÉSI TURNUSOK IDŐPONTJAI

ELŐADÓK

JELENTKEZÉS

15. turnus:
2020. augusztus 24-31-ig.
UTOLSÓ ONLINE IDŐPONT!

 • Dr. Kéri Ádám ügyvéd, adatvédelmi szakértő, adatvédelmi tisztviselő
 • Kancsal Tamás IT biztonsági szakértő

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt az államilag elismert „D” típusú képzéseinket kontaktórás tantermi keretek között nem rendezhetjük meg a 70/2020 (III.26.) Kormányrendelet értelmében. Ez idő alatt képzéseinket a Kormányrendelet értelmében eltérő szabályok figyelembevételével e-learning formában, saját időbeosztásban végezhetik el.
Amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik a kiscsoportos kontaktórás képzések megtartását és a 70/2020 Kormányrendelet hatályát veszti, úgy a Felnőttképzési törvény értelmében megszüntetjük az államilag elismert „D” típusú képzések e-learning formáját és visszatérünk a kontakt órás képzések szervezéséhez és lebonyolításához.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, a képzés előtt 8 nappal SZÁMLÁT küldünk. Kérjük a számlát a fizetési határidőig, legkésőbb a képzés napjáig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett részvételi díj után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018

KÉPZÉSAJÁNLÓ

CÉGKAPU HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI A GYAKORLATBAN
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>