Adatvédelmi tisztviselő – DPO (E-001831/2018/D003) – Államilag engedélyezett képzés


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Államilag engedélyezett képzés

Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők/adatfeldolgozók adatvédelmi kötelezettségeit, az érintetti jogokat, a felügyeleti hatóságok, és az Európai Adatvédelmi Testület elvárásait, felismerjék, illetve megfelelően kezeljék az adatvédelmi kockázatokat, incidenseket, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket az adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására.

Képzésünk során érthetően, példákon és jogeseteken keresztül ismertetjük az új európai adatvédelmi rendelet (GDPR), valamint a módosított Infotv. szabályozását és az időközben ezekre épülő gyakorlatot, azaz az Európai Adatvédelmi Testület és egyéb Európai Uniós szervek iránymutatásait, a hazai és a tagállami döntéseket, illetve szakmai állásfoglalásokat. A képzés a közszféra, illetve a versenyszféra kötelezettségeinek bemutatására egyaránt kiterjed!

Bemutatásra kerülnek az ágazati törvénymódosítások különös hangsúllyal a munka törvénykönyve adatvédelmi rendelkezéseire, valamint az elmaradt ágazati jogszabálymódosítások megoldási lehetőségeire. Különös hangsúlyt helyezünk továbbá az elektronikus megfigyelő és beléptetőrendszerek, illetve az ügyféladatkezelések területére is. Ezen területekkel összefüggésben kitérünk a problémás területek bemutatására, mint például a másolási, illetve dokumentációs lehetőségekre és tilalmakra, az adattárolási határidőkre, az adattörlés követelményére, valamint a kiszervezés adatvédelmi követelmémnyeire.

  • A képzés nyilvántartásba-vételi száma: E-001831/2018/D003
  • A kétnapos képzés elvégzéséről államilag engedélyezett tanúsítványt állítunk ki.
  • Kiscsoportos képzés (max. 40 fő)!
  • Ez a képzés ÁFA-MENTES!!! (Tehát az áfával nem kell számolni.)

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018.

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

SZAKMAI PROGRAM

Jogforrások, amelyek segítenek ▪ Adatkezelési alapelvek ▪ Személyes vs. különleges adatok ▪ A megfelelő jogalapok megválasztása ▪ Érdekmérlegelés és hatásvizsgálat ▪ Adatvédelmi tisztviselő mint kockázatcsökkentő eszköz ▪ Érintetti jogok a gyakorlatban ▪ Adatkezelés, közös adatkezelés, adatfeldolgozás: elhatárolás és jogi kötelezettségek ▪ Toborzás, szerződés teljesítése, ellenőrzés és minősítés a munkahelyen ▪ Ügyféltoborzás, ügyféladatkezelés, adattárolás, illetve ügyféladatok továbbítása ▪ Ügyviteli rendszerek alkalmazása, illetve egyéb adattovábbítások ▪ Kockázat- és incidenskezelés ▪ Bírsághoz vezető esetek ▪ Közérdekű adatok kezelése ▪ Közhatalmi szervek adatkezelései

ELŐADÓNK

  • Dr. Kéri Ádám ügyvéd, adatvédelmi tisztviselő, Nemzeti ILO Tanács tag, az adatvédelmi kodifikáció részvevője,
  • Kancsal Tamás IT-biztonsági szakértő.

A KÉPZÉS DÍJA

  • Részvételi díj: 85 000 Ft / fő / 2 nap – A képzés ÁFA-mentes!
  • A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz – büfé, ebéd.

TAKARÍTSON MEG 10 EZER FT MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  75 000 Ft / fő / 2 nap áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

VÁLASSZON IDŐPONTOT!

KÉPZÉS IDŐPONTJA, HELYSZÍNE:

ELŐADÓK:

JELENTKEZÉS:

2020. október 6-7. (k-sz), 9-17-ig
Hunguest Hotel Millennium *** Superior
(1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

  • Dr. Kéri Ádám ügyvéd, adatvédelmi szakértő, adatvédelmi tisztviselő
  • Kancsal Tamás IT-biztonsági szakértő

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: reggeli büfé, kávé, üdítő 3 fogásos ebéd.
FIZETÉSI FELTÉTELEK: A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, a képzés előtt 8 nappal SZÁMLÁT küldünk. Kérjük a számlát a fizetési határidőig, legkésőbb a képzés napjáig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni.
A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra.
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 9. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

CÉGKAPU HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI A GYAKORLATBAN
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>