Adókonferencia 2020. – Art, Szja, Ekho, Kata, Tb és Járulékok, Pénzbeli ellátások


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Készüljön fel velünk a jövő évi jogszabályváltozásokra! Adónapunkon teljes áttekintést kap a 2020-as évet érintő art, szja, ekho, kiva, tb és járulékszabályok, szociális hozzájárulási adó és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak változásairól.


MUNKÁJÁHOZ SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
< SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK (E-001831/2018/D004) >
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

TÉMAKÖRÖK

Szja változások 2020 * A nyári és őszi adótörvények személyi jövedelemadót, egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosításainak ismertetése * Személyi jövedelemadó változások * A magánalapítvány jogintézményével összefüggő szabályok (fogalom, alapítványból származó bevétel utáni adókötelezettség) * Négy- vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye (jogosulti kör, jogosultsági időszak, a kedvezmény alapja, érvényesítésének módjai, hatályba léptető rendelkezések) * Szociális hozzájárulási adó változásaival kapcsolatos módosítások (őstermelők kapcsolódó költségelszámolási szabályai, 85 %-os szabály * Egyéb módosítások (egyszemélyes kft., takarékszövetkezeti integráció) * Új és módosuló adómentes jogcímek (sporttal kapcsolatos adómentes szabályok, egyéb mentességek) * Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (Ekho) * Nemzetközi sportszövetség munkavállalójára vonatkozó szabályok * Kifizetői ekho mértékének változása * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások (Kata) * Kisadózók ellátási alapjának módosítása * Egyéb aktualitások, a tematika leadásáig még nem ismert változások * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2020 * Pénzbeli ellátásokat érintő változások 2019-től * 2020. évre várható változások: örökbefogadói díj, nevelőszülői gyermekgondozási díj, nagyszülői gyermekgondozási díj * 2019. évben a gyakorlatban felmerült problémák és megoldások * Kifizetőhelyi nyomtatványok használata * Társadalombiztosítás fedezeti rendszerét érintő változások * A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetést érintő változások 2020 * A konferenciáig elfogadott jogszabályváltozások alapján * Változások 2020-tól az adóeljárásban * 2019. évközi változások és várható változások 2020-tól az adóeljárásban * Automataberendezések bejelentése * EU választott bírósági eljárás miatti adóeljárási változások (pl. elévülés) * Képviselet változásai * Adóvégrehajtás új szabályai * Jogutódlás egyéni vállalkozónál * EVA megszűnéséhez kapcsolódó módosítások * Szakmai konzultáció – az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása

ELŐADÓINK

  • Széll Zoltánné szakmai főtanácsadó, NAV Járulék Főosztály
  • Dr. Kovács Ferenc adószakértő,
  • Bagolyné Hampó Anita társadalombiztosítási szakértő,
  • Dr. Asztalos Zsuzsa osztályvezető, NAV

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. november 13. (szerda), 10-16:30-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 22 700 Ft + Áfa / fő.
  • Ebéd igényelhető 3 990 Ft + áfa /fő áron.

TAKARÍTSON MEG 1 000 Ft MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
21 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

(16 KREDIT) ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2019.
KÖNYVELŐIRODÁK, ADÓSZAKÉRTŐK, ADÓTANÁCSADÓK ONLINE, KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
KÜLFÖLDIEK FOGLALKOZTATÁSA MAGYARORSZÁGON - MAGYAROK FOGLALKOZTATÁSA KÜLFÖLDÖN 2019.
ONLINE SZAKMAI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>