ÁFA 2016. – Folyamatosan teljesített ügyletek új szabályai – Aktuális számlázási kérdések – Adókonferencia dr. Csátaljay Zsuzsával


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. január 18. (hétfő), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2016. január 11-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL  14 940 Ft + Áfa / fő áron,
 • amennyiben 2016. január 12. és  2016. január 16. között regisztrál
  30% KEDVEZMÉNNYEL 17 430 Ft + Áfa áron  jelentkezhet rendezvényünkre!
 • Amennyiben  2016. január  14-ig egy cégtől kettő vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre!

SZUPERÁRAS KEDVEZMÉNY KREDITPONTOT GYŰJTŐKNEK!

VÁLASSZA JELENTKEZÉSKOR KREDITPONTOS CSOMAGUNKAT!

(Jelentkezéskor írja be a “Megjegyzések” mezőbe, hogy kéri a “Kreditpontos Csomagot”!

A KONFERENCIÁBÓL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉS:

Ha nincs ideje elmenni az ADÓKONFERENCIÁRA, válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

Az adókonferencia kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

 • Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre árkedvezmény NEM vonatkozik!)
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

NÉZZEN BELE A SZAKMAI ANYAGBA ITT >>>

AJÁNDÉK
2016-os kreditpontokkal!
ADÓVÁLTOZÁSOK 2016.
ART – SZJA – ÁFA – TAO – EKÁER – IPA
REKLÁMADÓ – TERMÉKDÍJ
NEMZETKÖZI ADÓZÁS
Országos Adókonferencia a
a Leitner&Leitner szakértőivel
2016 / január / 26 / kedd
Best Western Hotel Hungaria****
JELENTKEZZEN 50% KEDVEZMÉNNYEL ITT >>

2016. január 1-jétől alapjaiban megváltoznak az időszaki elszámolású (folyamatosan teljesített ügyletek) számlázási szabályai. Az eddigi egységes kezelés helyett 4 időpont közül kell kiválasztani, hogy melyik időpont aktuálisan a teljesítési időpont és melyik bevallásban kell szerepeltetni az ügyletet. Ezen felül az előlegszámla alkalmazása is előkerül. A számlázási rendszerek átalakítása is szükségessé válhat, amire fel kell készülni. Előadásunk keretében rengeteg gyakorlati példán keresztül vezetjük végig a szabályokat, és arra is megoldási javaslatokat teszünk, hogy mi kell ahhoz, hogy a lehető legkisebb adminisztrációval vészeljük át a változásokat.

NÉZZEN BELE A SZAKMAI ANYAGBA ITT >>>

Változás az időszaki elszámolású ügyletek fogalmában, a teljesítés időpontjában ▪ Ezek következményei ▪ Bérbeadás ▪ Közüzemi költség számlázásának változása ▪ Könyvelési tanácsadói díjak számlázása ▪ Hogyan kell számlázni, ha előre történik a fizetés, és hogyan, ha utólag? ▪ Számlakorrekciók kezelése ▪ A számlázási rendszerek átalakítása, az arra való felkészülés ▪ Egyéb változások az áfában ▪ Csoportos adóalanyiság kiterjesztése ▪ Levonási szabályok átalakítása ▪Mire kell vigyázni a szerződés megkötésénél ▪ Gyakorlati példák, konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, ebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza az étkezés költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.