Akut problémák a köznevelési intézményekben – Köznevelési szakmai délelőtt


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A köznevelés dinamikusan változó szabályozási rendszere és korszerűsödő tartalmi-módszertani eljárásai nélkülözhetetlenné teszik a vezetők folyamatos tájékoztatását és továbbképzését. Petróczi Gábor tanügyigazgatási szakértő, c. főiskolai docens hiteles információforrásként közismert szakmai és vezetői körökben. Ezúttal egész délelőttös program keretében tájékoztatja az érdeklődőket a közoktatási intézmények vezetőit foglalkoztató tipikus problémák megoldási módszereiről, valamint a legkorszerűbb kommunikációs módszerek intézményvezetésben történő alkalmazási lehetőségeiről.

Tegye fel előzetesen, jelentkezéskor kérdéseit és szakértő előadónk biztosan megválaszolja!

TÉMAKÖRÖK

A túlmunka elrendelésére és díjazására vonatkozó szabályok ▪ Az intézményvezetői pályáztatás és megbízás részben módosult szabályai ▪ A nyugdíjkorhatárhoz közelítő pedagógusok foglalkoztatása, a nyugdíjasok foglalkoztatási lehetőségei, a nők 40-éves jogosultsági idejével rendelkezők foglalkoztatása ▪ Az óvodák tipikus működtetési problémái ▪ Az intézményi tanfelügyeletre történő hatékony felkészülés feladatai ▪ A pedagógus mesterprogram elkészítésének buktatói ▪ A digitális kommunikáció fogalma és nélkülözhetetlensége ▪ A felhőinformatika legújabb alkalmazási lehetőségei ▪ Digitális rendszerek alkalmazása és összekapcsolása a modern közoktatási intézményben ▪ Az intézményi önértékelés sokrétű feladatainak támogatása informatikai módszerekkel ▪ Osztálykirándulás szervezése a felhőkben ▪ Kérdések, konzultáció

ELŐADÓNK

  • Petróczi Gábor köznevelési szakértő, c. főiskolai docens

A KÉPZÉS DÍJA

  • 24 900 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé, szendvicsek.
  • Amennyiben 2020. március 3-ig regisztrál,
    10% KEDVEZMÉNNYEL 22 410 Ft + Áfa áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2020. március 10. (kedd), 9-12:30-ig. Regisztráció 8 órától!

TAKARÍTSON MEG 20% MÉG MA!

Amennyiben egy intézménytől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 920 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE, A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI
ONLINE MUNKAJOGI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>