Aktuális társasági- és cégjogi kérdések – Online továbbképzés


Kategóriák


A képzés Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült!

A cég- és társasági jog folyamatos mozgásban van: úgy a gyakorlat, mint a jogalkotó formálja a joganyagot, és közben változik a nemzetközi kontextus is (lásd Brexit). Az előadás hat konkrét téma dogmatikai és gyakorlati elemzésén keresztül vizsgálja a társasági- és cégjogot, igyekezve konkrét, a gyakorlatban is hasznosítható következtetéseket levonni.

 • A vezető tisztségviselő polgári és munkajogi felelősségének kérdései és konfliktusa.
 • A cégvezető státusza.
 • A tőkeemelés hatályosulása.
 • A külföldi tag problematikája a cégeljárásban.
 • Társaságok határon átnyúló egyesülése: megújított magyar szabályozás.
 • Cégalapítás euróban rendelkezésre bocsátott jegyzett tőkével.

                Nézzen bele a képzés tematikájába itt >>


ELŐADÓNK >>

DR. METZINGER PÉTER
ügyvéd, egyetemi docens
Budapesti Corvinus Egyetem

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
2017. október 16-tól 2018. december 31-ig!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

A vezető tisztségviselő

A cégvezető státusza

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

AZ ÚJ  POLGÁRI PERRENDTARTÁS
A Magyar Jogászegylet FSZ jogi továbbképzése
A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS
ÚJ SZABÁLYAI
ÁKR-KP

A vezető tisztségviselő polgári és munkajogi felelősségének kérdései és konfliktusa ▪ A cégvezető státusza ▪ A tőkeemelés hatályosulása ▪ A külföldi tag problematikája a cégeljárásban ▪ Társaságok határon átnyúló egyesülése: megújított magyar szabályozás ▪ Cégalapítás euróban rendelkezésre bocsátott jegyzett tőkével ▪ Kérdések, szakmai vita

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verziótól: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verziótól: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.