Államháztartási mérlegképes könyvelők 4 kredites online továbbképzése


Kategóriák


Kreditpontos képzés

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2015. szeptember 9-től 2015. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 6 000 Ft + Áfa / fő

ONLINE KÉPZÉSEINK VÁLLALKOZÁSI  SZAKIRÁNYON!

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK > >

  • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelőknek államháztartási szakterületen
  • 3 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók
  • Szentirmainé Holi Gabriella – költségvetési minősítésű könyvvizsgáló, adószakértő

Ajánljuk előadásunkat mindazon államháztartási szakterületen dolgozó könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megkapni a 4 kreditpontot államháztartási szakterületen!

Témakörök: Aktuális számviteli kérdések ▪ Mérleg, ▪ Eredmény- kimutatás ▪ Kiegészítő melléklet ▪ Költségvetési számvitel ▪ Az egységes számlakeret és a számlarend ▪ Kötelező egyezőségek ▪ Az államháztartáshoz kapcsolódó jogi szabályozás változása ▪ Az Áht. és Ávr. értelmező rendelkezéseinek változása ▪ Az Áht. szabályozási struktúrájának változása ▪ A közfeladat ▪ A tervezés, gazdálkodás és beszámolás alapvető szabályai, az államháztartás bevételei és kiadásai ▪ A költségvetési szerv alapítása, irányítása, felügyelete, átalakítása, megszüntetése ▪ Előirányzatok módosítása, átcsoportosítása ▪ Személyi juttatások, illetményszámfejtés ▪ A költségvetési támogatások ▪ A helyi önkormányzatok általános működésének és ágazati feladatainak támogatása ▪ A kincstári ellenőrzés ▪ Törzskönyvi nyilvántartás

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy a tárolt adatait átadjuk a Saldo Zrt. részére, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.