Az ÁFA-törvény és a számlázás szabályai 2015-ben – Online képzés a NAV szakértőjével


Kategóriák


Kreditpontos képzés

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:

2015. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:

16 900 Ft + Áfa / fő

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >

  • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör
  • 4 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók

ELŐADÓ:

  • Sike Olga főosztályvezető helyettes, NAV

AJÁNLÓ:

Előadónk részletesen ismerteti az Áfa tv. 169 §-ában foglaltakat, kiemelve a tájékoztatási tevékenység során tapasztalt problémákat: teljesítési időpont, kibocsátó címe, vevő adószáma, tevékenység megnevezése, besorolása, stb. A szabályok, az Áfa-törvény vonatkozó rendelkezéseinek és a végrehajtási rendeleteknek részletes bemutatása példákon keresztül történik.

A KÉPZÉS MENETE: Az ONLINE képzés az Az ÁFA-törvény és a számlázás szabályai 2015-ben c. tantermi képzéseink videofilmjeit tartalmazza (2 db). A képzés során internet kapcsolattal rendelkező számítógépén előre meghatározott sorrendben kell végignézni, végighallgatni a videofilmeket. Amennyiben az összes filmet maradéktalanul végignézte, a képzés elvégzettnek minősül. A képzés elvégzéséről elektronikus úton küldünk hivatalos igazolást!

SAJÁT IDŐBEOSZTÁS: A videofilmek (2 db) modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2015. december 31. 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS!

Előadó: Sike Olga, NAV

KÉPZÉSI TEMATIKA:

A számla fogalma – Számlakibocsátási kötelezettség alóli mentesülés – A számla adattartalma – Területi hatályon kívüli ügyletek számlázása – Gyűjtő számla – Részteljesítés, részletfizetés különbözősége – Előleg bizonylatolása – Fordított adózás bizonylatolása – Egyszerűsített adattartalmú számla – Számlakibocsátás határideje – Fizetési kötelezettség keletkezése – Adóalap és a fizetendő adó utólagos csökkenése és elszámolása – Levonható adó utólagos módosulása és elszámolása – Export ÁFA – Számlakorrekciók szabályai – Adóalap meghatározása – Számlázással kapcsolatos egyéb tudnivalók – Adóigazgatási azonosításra való alkalmasság – A számla/nyugata előállításának módja – Nyugat/számla szembeni követelmények – A számlázó programmal szembeni követelmények – Hatályba léptető és átmeneti rendelkezések – Meghatalmazottra vonatkozó szabályok – A fordított adózás alkalmazáskörének bővülése – Az un. távolról nyújtható szolgáltatások

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010

Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.