Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaira vonatkozó igényérvényesítés folyamata (Táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, baleset üzemisége és baleseti táppénz)


Helyszín
Hotel Arena **** (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)


Kategóriák


Kifizetőhelyi ügyintézőknek, foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak szeretnénk az előadással segítséget nyújtani táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, baleset üzemisége, és baleseti táppénz igényérvényesítési folyamatának ismertetésével. Fontos, hogy a foglalkoztatók tisztában legyenek azzal, hogy milyen dokumentumok tekinthetők igénynek, milyen kötelezettségeik vannak az igények átvételével és továbbításával kapcsolatban. Előadónk gyakorlati példákon keresztül mutatja be a foglalkoztatók egyéb társadalombiztosítással kapcsolatos feladatait.

ELŐADÓNK >>

BAGOLYNÉ HAMPÓ ANITA
társadalombiztosítási szakértő

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. november 23. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 700 Ft + Áfa / fő. – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

Amennyiben 2017. november 21-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

Amennyiben 2017. november 17-ig regisztrál,
21 700 Ft + Áfa / fő áron,
amennyiben 2017. november 22-ig regisztrál
23 700 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhet rendezvényünkre!

MEGSZEREZTE MÁR ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT?

Ízelítő a tartalomból:

Foglalkoztatók feladatai foglalkoztatás megkezdésekor, foglalkoztatás befejezésekor, igény benyújtásakor * Tb. kiskönyv vezetésével, kiállításával kapcsolatos tudnivalók * Mi az igény? * Az igény átvétele és továbbítása * Mi a teendő, ha nem az előírt nyomtatványon terjesztik elő az igényt? * Igényérvényesítési határidők * Foglalkoztatók jelentési kötelezettségei * Balesetek bejelentése, kivizsgálása * Jövedelemigazolás kiadása 2017-ben * Foglalkoztató és a társadalombiztosítási kifizetőhely kapcsolata * A keresőképtelenségről szóló igazolás munkajogi és társadalombiztosítási szerepe * Betegszabadság és a táppénz kapcsolata * Megtagadható-e az igény átvétele? * Mikor szükséges a terhes állományba vételről szóló orvosi igazolás * Szülési szabadság, fizetés nélküli szabadság igénylése * Foglalkoztatók regisztrációja * Foglalkoztatók ellenőrzése az igények érvényesítésével kapcsolatban * Iskolai tanulmányok befejezésének ismerete * Kölcsönbeadó és kölcsönbevevő foglalkoztató feladatai * Foglalkoztató megtérítési kötelezettsége * Méltányossági kérelmek kezelése * Kiküldött munkavállalók igényérvényesítésének szabályai * Egyszemélyes társas vállalkozások eljárása * Ügyintézési határidők * Szakmai konzultáció

 

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>