Az építési beruházások törvényi és kormányrendeleti szabályozása


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

A jogszabályi rendelkezések változása, a végrehajtási rendeletek tartalmának kibővülése az építési beruházások és mérnöki, tervezési szolgáltatások beszerzésére közvetlenül hatással van.  A korlátok és a lehetőségek, a kivételek bővülése, a szerződésmódosítás körének liberalizálódása, az üzleti titokszabály és az iratbetekintés keretrendszerének módosulása, új tervtípus megjelenése aktuálissá teszik az erre a témakörre koncentrált előadás megtartását.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. szeptember 6. (kedd), 10-13-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. augusztus 23-ig regisztrál,
    20 % KEDVEZMÉNNYEL 13 520 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet a rendezvényünkre!
  • Amennyiben 2016. szeptember 2-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 11 830 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum (ESPD) kitöltése,
hiánypótlás lépésről-lépésre (Elmélet+Gyakorlat)
Online képzés

Az új Kbt. lényegesen megváltoztatta a kizáró okok és alkalmassági feltételek igazolásának módját. Az ajánlatban az egységes európai közbeszerzési dokumentumot (ESPD) kell benyújtani, melyben arról kell nyilatkoznia a gazdasági szereplőnek, hogy nem tartozik a Kbt-ben szereplő kizáró okok hatálya alá, valamint teljesíti az ajánlatkérő által előírt alkalmassági követelményeket. Az ESPD kitöltése komoly előkészületet és gondos odafigyelést igényel. A 2016. június 21-i konferenciánkból készült online képzés keretében előadóink körbejárják a kitöltés, az értelmezés és a hiánypótlás kérdéseit, segítve ezzel a gazdasági szereplőket, ajánlattevőket és az ajánlatkérőket is.

<< JELENTKEZZEN ITT >>

ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

dr. Tátrai TündeDr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő Budapesti Corvinus Egyetem
Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella közbeszerzési szakértő, európai jogi szakjogász Dr. Kardkovács és Társai Ügyvédi Iroda

A jogszabályi rendelkezések változása, a végrehajtási rendeletek tartalmának kibővülése az építési beruházások és mérnöki, tervezési szolgáltatások beszerzésére közvetlenül hatással van. A korlátok és a lehetőségek, a kivételek bővülése, a szerződésmódosítás körének liberalizálódása, az üzleti titokszabály és az iratbetekintés keretrendszerének módosulása, új tervtípus megjelenése aktuálissá teszik az erre a témakörre koncentrált előadás megtartását.

Tematika: Tervezés és kivitelezés és a jóváhagyási terv ▪ Kivételek a tervezési szolgáltatás körében ▪ Becsült érték meghatározása ▪ Részekre bontást tilalma – műszaki és gazdasági szempontból funkcionális egység ▪ Üzleti titok és iratbetekintés ▪ Értékelési szempontrendszer kialakításának korlátai ▪ Bírálat és értékelés ▪ Nemzeti rezsim és közösségi rezsim szabályainak különbsége ▪ Teljesítés ▪ Pótmunka, többletmunka és a szerződésmódosítás lehetőségei ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.