Az új közbeszerzési szabályok gyakorlati alkalmazása – Felmerülő kérdések és megoldások – Országos Közbeszerzési Konferencia


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. május 4. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő

 • Ebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2016. május 2-ig regisztrál,
  30 % KEDVEZMÉNNYEL 17 430 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
 • Amennyiben 2016. május 2-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre.

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

Online képzés (dr. Nagy-Fribiczer Gabriella)

KÖZBESZERZÉSI SZEMINÁRIUM SOROZATUNK SZAKÉRTŐKNEK!

 1. Az uniós nyílt eljárás lényeges szabályainak gyakorlati alkalmazása (I. rész)
  / 2016. március 30. (szerda) – TOVÁBB >>>
 2. Az uniós nyílt eljárás lényeges szabályainak gyakorlati alkalmazása (II. rész)
  / 2016. április 19. (kedd) – TOVÁBB >>>
 3. Az uniós értékhatár alatti közbeszerzési eljárások buktatói ajánlatkérői szempontból (III. rész)
  / 2016. május 18. (szerda) – TOVÁBB >>>
 4. A sikeres ajánlattétel kérdései a nemzeti eljárásrendben az új Kbt. alapján (IV. rész)
  / 2016. június 14. (kedd) – TOVÁBB >>>

A KÖZBESZERZÉSI SZEMINÁRIUM SOROZAT I-II. RÉSZÉT
AJÁNLATKÉRŐKNEK ÉS AJÁNLATTEVŐKNEK EGYARÁNT AJÁNLJUK!

dr. Tátrai TündeDr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella közbeszerzési szakértő, európai jogi szakjogász Dr. Kardkovács és Társai Ügyvédi Iroda

Az új Kbt. szakmai napunk időpontjára már közel fél éve hatályos, de gyakorlatba való átültetése továbbra is sok jogalkalmazási lehetőséget vet fel. A rendezvény célja az időközben elfogadott jogszabály-módosítások bemutatása mellett a kikristályosodó jogalkalmazási irányok bemutatása, és egyes, a Kbt. alkalmazása szempontjából kiemelt jelentőségű kérdéskörök interaktív áttekintése, a Közbeszerzési Döntőbizottság gyakorlatának bemutatásával. A konferencián bemutatjuk az időközben elérhetővé váló alkalmazási segédleteket is.

A Kbt. 2015. november 1-jét követő újabb módosításainak áttekintése ▪ A becsült érték megállapításának egyes kérdései, a részekre bontás tilalmának új szabályai, a szabályok gyakorlati értelmezése ▪ A műszaki leírás meghatározásának egyes kérdései ▪ Az összeférhetetlenséggel kapcsolatos szabályok alkalmazása a gyakorlatban ▪ A részekre történő ajánlattétel és többváltozatú ajánlat ▪ Az egységes európai közbeszerzési dokumentum alkalmazásának kérdései ▪ Módosított alkalmassági előírások a Kbt.-ben és a végrehajtási rendeletben ▪ Kiigazított hiánypótlási, módosított aránytalanul alacsony árra vonatkozó szabályok ▪ Az elbírálás és az értékelés ▪ A nemzeti eljárásrend alkalmazásának részletszabályai, egyes kérdései ▪ Közbeszerzési szerződések új szabályai: a szerződés teljesítése, szerződésmódosítás és az ellenőrzés szabályai ▪ A beszerzési módszerek alkalmazása ▪ Az új eljárástípusok a gyakorlatban ▪ Konzultáció

 

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.