Az új polgári perrendtartási törvény alakuló gyakorlata – Online jogi képzés


Kategóriák


Képzésünket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szerveztük!

2018. január 1-jén hatályba lépett a Polgári perrendtartásról szóló új törvény, komoly erőpróba elé állítva a jogalkalmazókat. Kiemelt jelentőséget ad az új törvény és a gyakorlat megismerésének, a felkészülésnek, hogy hatályba lépésével – lévén eljárási szabály – azonnal alkalmazni kellett! A 2019. februári szakmai napból készült online képzés tájékoztatást nyújt az első félév legfrissebb bírósági tapasztalatairól és a kialakulóban lévő bírói gyakorlatról a Civilisztikai Kollégiumvezetők Országos Értekezlete és a Kúria ajánlásain keresztül!

A képzés a 2019. márciusi konferenciánk anyagaiból készült!

FŐBB TÉMAKÖRÖK

A törvény hatályával kapcsolatos gyakorlati problémák ▪ Új szerkezet, értelmező rendelkezések, általános szabályok ▪ „Megfordultak” a hatásköri szabályok! ▪ A pertárgyérték számításának pontosítása, alakuló gyakorlata ▪ A kötelező jogi képviselet új szabálya, a meghatalmazásokkal kapcsolatban jelentkező problémák ▪ A perköltség érvényesítése a gyakorlatban, a hibák következményei ▪ Új „Pp. 130.§” = a visszautasítás új fogalma, visszautasítási okok a gyakorlatban ▪ A keresetlevelek hibáinak részletes elemzése ▪ Mit jelent a perfelvétel, mit és hogyan mérlegelnek a bírák? ▪ Mi az anyagi pervezetés? Hogyan valósul meg a gyakorlatban? ▪ Mikor kezdődik az érdemi tárgyalás? ▪ A percezúra fogalma, jelentősége, mi az, amit már nem lehet utána megtenni a perben? ▪ Hogyan kell a bizonyítási indítványokat előterjeszteni, mik a gyakorlati hibák? ▪ Bizonyítási szükséghelyzet, jogsértő bizonyítási eszközök ▪ Néhány új szabály a fellebbezés köréből, hogyan jár el a másodfokú bíróság ▪ A végrehajtási perek új szabályai, ennek jelentősége a gyakorlatban.

ELŐADÓNK

  • dr. Fónyiné Dr. Kazareczki Andrea csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

A KÉPZÉS ELÉRHETŐSÉGE

  • A képzés 2020. december 27-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

NÉZZEN BELE AZ. ONLINE KÉPZÉSRŐL KÉSZÜLT VIDEÓBA!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS GYAKORLATA - ÁKR - KP.
Online Jogi képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>