Az új Polgári perrendtartási törvény – Jogi képzéssorozat a PKKB címzetes törvényszéki bírójával


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

CSATLAKOZZON A KÉPZÉSHEZ!

A képzés első részét nézze meg online képzésben!
2017. február 14-én és február 28-án jöjjön el a sorozat 2. és 3. részére!

(A képzéssorozat kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk,
amely korlátlanul elérhető, visszanézhető 2018. március 31-ig!)

2018. január 1-jével hatályba lép a Polgári perrendtartásról szóló új törvény, komoly erőpróba elé állítva a jogalkalmazásban résztvevőket. A három részből álló előadássorozat ahhoz nyújt segítséget, hogy még a hatályba lépés előtt megismertessük a törvény megalkotásához vezető új koncepciót, a hatékony és gyors eljárás célját megvalósítani szándékozó új intézményeket, szabályokat. Mindezt egy kodifikációban is résztvevő, gyakorló bíró segítségével, aki nem csak az osztott perszerkezettel, az anyagi pervezetéssel, a társult perekkel, a törvényszéki és járásbírósági szabályok párhuzamos alkalmazásával stb. ismerteti meg a hallgatókat, hanem igyekszik az új szabályok buktatóira is felhívni a figyelmet.

Előadónk a kodifikációs bizottság tagja, a kodifikációs folyamat aktív részese. Ismerteti a változás irányát, fontos lépcsőit.

Az új Polgári perrendtartás koncepciója
(2016. június 22.)

A KÉPZÉSI IDŐPONTOK:

  1. rész – 2017. január 30. (hétfő), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!
  2. rész – 2017. február 14. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!
  3. rész – 2017. február 28. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ:

  • 74 700 Ft + Áfa / fő (1 db online képzés + 2 db tantermi képzés)
  • Ebéd külön igénylehető a 2 db tantermi képzésre 6 400 Ft + Áfa áron áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. február 7-ig regisztrál,
40% KEDVEZMÉNNYEL 44 820 Ft + Áfa / fő áron,
amennyiben 2017. február 8. és 2017. február 13. között regisztrál, 30% KEDVEZMÉNNYEL 52 290 + Áfa / fő áron jelentkezhet a rendezvénysorozatra!

TAKARÍTSON MEG 50% MÉG MA!

Amennyiben 2017. február 10-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
50% KEDVEZMÉNNYEL 37 350 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvénysorozatra!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A képzéssorozat kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk,
amely a tantermi képzéseket követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető 2018. március 31-ig!

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

Fónyiné dr. Kazareczki Andrea előadása (Online képzés)

JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE,
A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI

<<< JELENTKEZZEN ITT >>>

ONLINE JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

MUNKAJOG:

JOG:

KÖZBESZERZÉS:

2018. január 1-el hatályba lép a Polgári perrendtartásról szóló új törvény, komoly erőpróba elé állítva a jogalkalmazásban résztvevőket. A három részből álló előadássorozat ahhoz nyújt segítséget, hogy még a hatályba lépés előtt megismertessük a törvény megalkotásához vezető új koncepciót, a hatékony és gyors eljárás célját megvalósítani szándékozó új intézményeket, szabályokat. Mindezt egy kodifikációban is résztvevő, gyakorló bíró segítségével, aki nem csak az osztott perszerkezettel, az anyagi pervezetéssel, a társult perekkel, a törvényszéki és járásbírósági szabályok párhuzamos alkalmazásával stb. ismerteti meg a hallgatókat, hanem igyekszik az új szabályok buktatóira is felhívni a figyelmet.

I. Alkalom:  A törvény hatálya ▪ Alapelvek ▪ Alapvető rendelkezések ▪ Bíróságok, kizárás ▪ Hatáskör, illetékesség ▪ A felek és más perbeli személyek ▪ Képviselet ▪ Perköltség ▪ Az ideiglenes intézkedés ▪ Egyéb általános szabályok

II. Alkalom: Perindítás ▪ Perfelvételi szakasz ▪ Érdemi tárgyalási szakasz ▪ Közös szabályok a két szakaszban ▪ Járásbírósági ügyek eltérő szabályai ▪ Fizetési meghagyásos eljárással összefüggő perek

III. Alkalom: A bizonyítási eljárás ▪ A határozatok fajtái, tartalma, közlése és joghatásai ▪ Fellebbezés ▪ Rendkívüli perorvoslatok ▪ A különleges eljárások új szabályai

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd külön igényelhető: 6 400 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.