Az új Polgári törvénykönyv személyiségi jogi, kártérítési újdonságai – Jogi képzés dr. Kerepesy Krisztián bíróval


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Rendezvényünk a Polgári törvénykönyv egyik fontos újdonságával, a személyiségi jogokkal és a szerződésen kívüli valamint szerződésszegéssel okozott kártérítéssel kapcsolatosa ad segítséget konzultációs formában. Jöjjön el képzésünkre, tegye fel előre, jelentkezéskor kérdéseit vagy küldje el a szervezes@systemmedia.hu címünkre!

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. április 13. (szerda), 10-16-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.
Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2016. április 6-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
 • Amennyiben 2016. április 8-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!
 • Amennyiben Ön ÜGYVÉDJELÖLT vagy GYAKORNOK 2016. március 28-ig
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet a rendezvényünkre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI KONFERENCIÁNKRA!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

dr. Kerepesy Krisztián előadása (Online képzés)

 • Dr. Kerepesy Krisztián bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

2014. március 15-én befejeződött a “magánjogi rendszerváltozás”, azaz hatályba lépett az új Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv.és végrehajtási jogszabályai. A képzés célja, hogy jogászoknak és nem jogászoknak bemutassa ennek a törvénynek a legfontosabb változásait, újításait, amelyek a személyiségi jogokkal és a szerződésen kívüli valamint szerződésszegéssel okozott kártérítéssel kapcsolatosak. Jöjjön el konzultációs képzésünkre, tegye fel előre kérdéseit!

A védett személyiségi jogok rendszere ▪ A személyiségi jogok megsértésének következményei ▪ A sérelemdíj, az ún. “bagatell jogsérelmek” kérdései ▪ A közéleti szereplő jogvédelme ▪ Az ún. gyűlöletbeszéd-klauzula (a közösségek elleni jogsértés) ▪ A szerződésen kívüli kártérítés rendszere ▪ Egyes speciális kárfelelősségi formák (vezető tisztégviselő) ▪ A szerződésszegéssel okozott kár döntő változásai ▪ A kimentés és a megtérítendő károk köre. Az orvosok, ügyvédek műhibáival kapcsolatos új kérdések ▪ Az előreláthatósági elv a szerződésen kívüli és szerződésszegéssel okozott károk esetén ▪ A kárfelelősségi esetek ütközése ▪  Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.