Bérszámfejtők Évközi Országos Konferenciája


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Előadóink ismertetik Önökkel az évközi változásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat.

TÉMAKÖRÖK

Szja változások, aktualitások * A 2019 nyári adócsomag személyi jövedelemadót, egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosításai * Személyi jövedelemadó változásai* A magánalapítvány jogintézményével összefüggő szabályok ismertetése (fogalom, alapítványból származó bevétel utáni adókötelezettség) * Négy- vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye (jogosulti kör, jogosultsági időszak, a kedvezmény alapja, érvényesítésének módjai, hatályba léptető rendelkezések) * Szociális hozzájárulási adó változásai (őstermelők kapcsolódó költségelszámolási szabályai, 85 %-os szabály) * Egyéb módosítások (egyszemélyes kft., takarékszövetkezeti integráció) * Új és módosuló adómentes jogcímek (sporttal kapcsolatos adómentes szabályok, egyéb mentességek) * Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (Ekho) * Nemzetközi sportszövetség munkavállalójára vonatkozó szabályok * Kifizetői ekho mértékének változása * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások (Kata) * Kisadózók ellátási alapjának módosítása * Egyéb aktualitások * Tb, járulék változások, aktualitások * Évközi változások a foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetésben * Járulékszabályozás * Biztosítottak körének változása * Egészségügyi szolgáltatási járulék összege 2020-tól * Brexit szabályok * Szociális hozzájárulási adó * A szociális hozzájárulási adó mértéknek csökkenés, átmeneti szabályok * A mérték változás hatása a kedvezmény rendszerre (a 2018- évről tovább érvényesíthető kedvezményeknél alkalmazható mérték) * Gyakorlati kérdések * A nyugdíjas egyházi szolgálati jogviszonyban álló személyre vonatkozó szabályok * A mezőgazdasági őstermelő adófizetési és bevallás szabályai, a visszamenőlegesen alkalmazható szabályok * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak igénylése, elbírálása a gyakorlatban * Társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztatók * Pénzbeli ellátási kérelmek beküldése * Nyomtatványok kezelése, megőrzése * Üzemi baleset esetén a megtérítés szabályai * Méltányosságból engedélyezhető ellátások kérelmezése * Társadalombiztosítási kifizetőhellyel rendelkező foglalkoztatók * Pénzbeli ellátási igények elbírálása, elszámolás,  betudás szabályi * Üzemi baleseti ellátás elbírálása, megtérítés szabályai * Munkajogi aktualitások * Újdonságok a munkaidő szabályaiban * A munkaidő-beosztás közlése, eltérés a beosztástól * A rendkívüli munkaidő szabályai * A munkaidőkeretben rejlő lehetőségek * A munkaügyi hatósági ellenőrzés újdonságai * Minimálbér 2019, a munkaszüneti napok körüli munkarend kérdései * Új adatvédelmi szabályok a munkajogban * A munkáltató ellenőrzési lehetőségei

ELŐADÓINK

  • Széll Zoltánné szakmai főtanácsadó, NAV Járulék Főosztály,
  • Dr. Kártyás Gábor munkajogász,
  • Farkasné Gondos Krisztina bér és tb szakértő,
  • Dr. Asztalos Zsuzsa osztályvezető, NAV.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. szeptember 17. (kedd), 9-16:30-ig, regisztráció 8:30-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 21 700 Ft + Áfa / fő.
  • Ebéd igényelhető 3 990 Ft + áfa /fő áron.

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 1 000 FT MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

(16 KREDIT) ADÓ/SZÁMVITEL 2019.
ONLINE KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
(4 KREDIT) NONPROFIT, CIVIL SZERVEZETEK ADÓZÁSA 2019.
ONLINE KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>