Bevezetés a közbeszerzésbe – Kétnapos közbeszerzési alapképzés (Székesfehérvár)


Helyszín
Gazdaság Háza (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

A képzés célja a közbeszerzés szabályrendszerének alapjaival való megismerkedés, könnyebb tájékozódás a jogszabályok között. A képzést követően a részvevők könnyebben eligazodnak a közbeszerzési eljárások között, azonosítani tudják a főbb közbeszerzési eljárási lépéseket és az eljárások szereplőit. A cél a közbeszerzés szóhasználatának elsajátítása mellett a teljes intézményrendszer és közbeszerzési eljárási logika elsajátítása. A képzés során kitérünk az elektronikus közbeszerzés alapjaira is, hiszen ma már a közbeszerzési eljárásokat elektronikusan lehet lebonyolítani, ezért gyakorlati tapasztalatokat, hasznos ismereteket is megosztunk a résztvevőkkel.
Kiscsoportos képzés! MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 40 fő.

Képzésünket ajánljuk olyan cégeknek vagy intézmények munkatársainak, akik:

 • közbeszerzéseken akarnak indulni,
 • külső szakmai segítség nélkül, “házon belül” kívánják lebonyolítani közbeszerzéseiket.
 • Ajánljuk továbbá képzésünket olyan szakasszisztenseknek, akik közbeszerzési szakemberek mellett dolgoznak.

ELŐADÓINK

 • DR. TÁTRAI TÜNDE egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, az Európai Bizottság szakértője,
 • DR. HUBAI ÁGNES felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetségének (KÖSZ) elnöke.

SZAKMAI PROGRAM

A közbeszerzés intézményrendszere ▪ Közbeszerzési jogszabályok ▪ Információszerzés a közbeszerzésben ▪ A közbeszerzés hatálya, a közbeszerzési eljárás főbb szereplői ▪ Közbeszerzési eljárásrendek, főbb eljárási szabályok ▪ Eljárástípusok, eljárások ütemezése ▪ A közbeszerzési szerződés teljesítése, módosítása ▪ A közbeszerzési jogorvoslat rendszere ▪ Jogorvoslat kezdeményezése, jogorvoslati eljárás ▪ Elektronikus közbeszerzés ▪ Konzultáció

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2019. május 28-29. (kedd-szerda)  10-15-ig, regisztráció 9:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA

 • Részvételi díj: 80 000 Ft + Áfa / fő / 2 nap.
 • Amennyiben 2019. május 20-ig regisztrál
  70
   000 Ft + ÁFA / FŐ áron jelentkezhet rendezvényünkre!

Jogi képzéseink szakmai támogatója a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete.

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  60 000 Ft / fő / 2 nap áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

REGISZTRÁCIÓ ELŐTT KÉREM FIGYELEMBE VENNI A JELENTKEZÉSI FELTÉTELEKET!

A kiscsoportos (max. 40 fő) képzésre való jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után! A részvételi díjat a mellékelt előlegbekérőnk alapján, az előlegbekérő keltétől számított 8 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni, de legkésőbb a képzés előtt 5 munkanappal. A fizetési határidő letelte után a jelentkezést töröljük!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: A részvételi díj ellátást nem tartalmaz!
Az részvételi díj tartalmazza: a két napos oktatást, munkafüzetet nyomtatott formában, jegyzettömböt, tollat, prezentációt elektronikus formában.
Jelentkezési feltételek: A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat a mellékelt előlegbekérőnk alapján, az előlegbekérő keltétől számított 8 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni, de legkésőbb a képzés előtt 5 munkanappal. A fizetési határidő letelte után a jelentkezést töröljük!
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 5. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

CÉGKAPU HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI A GYAKORLATBAN 2019.
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁSI TÖRVÉNY ALAKULÓ GYAKORLATA 2019.
Online jogi képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>