Bizalmi vagyonkezelés – Lehetőségek, korlátok, jogszabályi háttér – Szakmai Reggeli


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A generációk közötti vagyonátadás, a családi vagyon hosszú távú megőrzése és a vagyon megfelelő felhasználása folyamatosan napirenden lévő téma napjainkban. A piacgazdaságban töltött 30 év alatt a magyar gazdaság legfontosabb szereplői, a családi vállalkozások jelentős része eljutott arra a szintre, hogy a felhalmozódott tudást és vagyont hosszú távú, a jövő generációit is kiszolgáló megoldásokkal védjék meg az értéktelenedéstől és a magas adóterheléstől. Egyre többen élnek az év egy részében külföldön és halmoznak fel vagyont külföldön, de nem biztos, hogy figyelnek az adott ország adózási vagy örökösödési szabályaira.

TÉMAKÖRÖK

Hogyan kezdjük el tervezni a vagyon védelmét, a generációváltást, illetve a vagyon öröklését ▪ A vagyontervezésben használt jogi struktúrák – alapítvány, bizalmi vagyonkezelés, családi vagyonkezelő cég ▪ Az itthon és külföldön tartott vagyon kezelésének és öröklésének adózási kérdései – USA, Ausztrália, etc. ▪ A bizalmi vagyonkezelés megtervezése, adózása, engedélyeztetése, működtetése – gyakorlati példák ▪ A bizalmi vagyonkezelők felelőssége és kötelezettsége külföldi megoldások hazai adózása és egyéb sajátosságaik ▪ Konzultáció

ELŐADÓINK

  • Danku Tamás TEP Trust & Estate Practicioner, Airon Trust Bizalmi Vagyonkezelő
  • Dr. Bács Miklós Kamarai jogtanácsos Airon Trust Bizalmi Vagyonkezelő
  • (Előadó felkérés alatt!) LGT Bank Österreich

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2020. február 25. (kedd), 10-13:15-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 24 900 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.

TAKARÍTSON MEG 3 000 FT MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
21 900 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE, A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI
ONLINE MUNKAJOGI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>