CAFETERIA 2017. – Fata Lászlóval


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


adokonferencia1
fata-laszlo-cafeteria

A béren kívüli juttatások alkalmazása jelentős versenyelőnyt nyújt a munkáltatók számára. A törvényi változások azonban komoly feladat elé állítják az alkalmazókat. Képzésünkön érthető magyarázatokkal áttekintjük a cafeteriára vonatkozó törvényi szabályozást, és az ehhez szükséges optimális adminisztrációt.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. november 24. (csütörtök), 10-13-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.

– Ellátás: reggeli büfé, szendvicsek

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. november 18-ig regisztrál,
    20% KEDVEZMÉNNYEL 15 920 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
  • Amennyiben 2016. november 18-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 13 930 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

KÉPZÉSAJÁNLÓ

KISZERVEZÉS, MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS, LÉTSZÁMLEÉPÍTÉS, ÁTSZERVEZÉS
<< JELENTKEZZEN ITT >>

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

  • VÁLLALKOZÁSI SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES? TOVÁBB >>>
  • PÉNZÜGYI SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES?TOVÁBB >>>
  • IFRS SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES?TOVÁBB >>>
  • ÁHT 4 KIEGÉSZÍTŐ KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES?TOVÁBB >>>

fata-laszlo-cafeteriaFata László cafeteria szakértő, Cafeteria TREND Magazin

A béren kívüli juttatások alkalmazása jelentős versenyelőnyt nyújt a munkáltatók számára. A törvényi változások azonban komoly feladat elé állítják az alkalmazókat. Képzésünkön érthető magyarázatokkal áttekintjük a cafeteriára vonatkozó törvényi szabályozást, és az ehhez szükséges optimális adminisztrációt.

TÉMAKÖRÖK: Személyi jövedelemadó törvény – adómentes és kedvező adózású elemek ▪ Kiegészítő rendeletek ▪ Új juttatások: albérlet, óvodai költségek térítése ▪ Hogyan adjuk ki az új adómentes mobilitási célú lakhatási támogatást? ▪ Milyen nyilatkozatok kellenek az új juttatások kedvező adózásához? ▪ Friss változások a lakáshitel támogatás szabályaiban ▪ Hogyan készítsük el a cafeteria szabályzatot ▪ A cafeteria rendszer működtetése 2017-ben ▪ Dolgozói kommunikáció – mit mondjak, hogy a munkavállalóim ne utálják a cafeteriát? ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.