E-büntetőeljárás – E-per – Elektronikus ügyintézés újdonságai 2018. – Workshop


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A képzés Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a System Media közös rendezvénye! mje_fsz

A képzés célja felfrissíteni és összefoglalni, mit érdemes 2018-ban tudni  az elektronikus kommunikációról. Szó lesz az e-per újdonságairól, az elektronikus büntetőeljárás használatának alapvető feltételeiről és az olyan új szolgáltatásokról, mint az e-papír, az új hiteles elektronikus postafiók és a személyre szabott ügyintézési felület. Az előadó az eddig beérkezett visszajelzések alapján tájékoztatást ad azokról a nehézségekről, amikre számíthatunk, és hogy miként tudjuk a nehézségeket elkerülni. A képzés végén kerekasztal beszélgetés keretében lehetőség nyílik a felmerült kérdések megválaszolására, valamit a változások megvitatására.

TÉMAKÖRÖK: Elektronikus kommunikáció a polgári perben és nemperes eljárásokban, büntetőeljárásban ▪ Mely hatósággal miként érintkezhetünk elektronikusan? ▪ ePapír és a hiteles elektronikus postafiók 2018-ban ▪ ÁNYK és a cégkapu használata ▪ Íratok feltöltése, letöltése, megőrzése ▪ Konzultáció

ELŐADÓNK >>

Dr. HOMOKI PÉTER
ügyvéd, Homoki Ügyvédi Iroda

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2018. február 13. (kedd), 10-13-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.  – A részvételi díj tartalmazza az ellátást (kávé, tea, sütemények, szendvicsek) árát.

A MAGYAR JOGÁSZEGYLET FŐVÁROSI és PEST MEGYEI SZERVEZETÉNEK tagjai 50% kedvezménnyel jelentkezhetnek a rendezvényre!
(Kérje a kedvezményre jogosító kuponkódot a szervezet titkárságán!)

TAKARÍTSON MEG 50% MÉG MA!

Amennyiben 2018. február 11-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
50% KEDVEZMÉNNYEL 9 950 Ft + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

Amennyiben 2018. február 9-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 13 930 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhet rendezvényünkre!

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN! - ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁSI TÖRVÉNY!

ÚJ EURÓPAI ADATVÉDELMI RENDELET (GDPR)
Adatvédelmi Konferencia a NAIH szakértőivel
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁSI TÖRVÉNY!
Készüljön fel időben!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

NÉZZEN BELE VIDEÓANYAGAINKBA!

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: a részvételi díj tartalmazza az ellátást (kávé, tea, sütemények, szendvicsek) árát.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza az étkezés költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>