EKÁER a gyakorlatban – Webinárium Siklós Mártával a Leitner&Leitner szakértőjével


Kategóriák


A WEBINÁRIUM HATÁRIDEJE:

2015. március 31. 08:55-13:00 óráig.

A webinárium teljes anyagát archiváljuk, 2015. április 31-ig visszanézhető!

A WEBINÁRIUM DÍJA:

19 900 Ft + Áfa / fő

ELŐADÓ:

 • Siklós Márta ügyvezető igazgató, Leitner&Leitner

AJÁNLÓ:

Tovább módosultak az EKAER szabályok, további változások is várhatók! Előadónk kizárólag gyakorlati példákon keresztül ismerteti és szemlélteti a gazdálkodók számára hasznos információkat, feldolgozza az alkalmazás során leggyakrabban felmerült kérdéseket. A hallgatóknak lehetőségük lesz megismerni a legutolsó változások gyakorlati alkalmazásait, a felmerülő problémákat, a biztosítékadási kötelezettség témakörét, valamint az áprilistól élete lépő szabályokat. A WEBINÁRIUM során lehetőség nyílik feltenni egyéni kérdéseiket is.

A WEBINÁRIUM interaktív, kérdéseit előre vagy élőben tehetik fel, közvetlenül az előadónak!

A résztvevők előzetes kérdéseket 2015. március 27-ig tehetik fel a szervezes@systemmedia.hu e-mail címre vagy a rendezvény során!

HOGYAN FOLYIK A KÉPZÉS A WEBINÁRIUMBAN?

A WEBINÁRIUM olyan online képzést jelent, amikor az internet segítségével, különböző helyszíneken lévő emberek, közös előadáson vesznek részt. A számítógépükön élőben látják és hallják az előadót, a kivetített diákat. Ha nem értenek valamit, az előadáshoz aktívan hozzászólhatnak, feltehetjük egyedi kérdéseiket.
MŰKÖDÉSE: A hallgatók kapnak egy linket, amin keresztül megadott felhasználónévvel-jelszóval bejelentkezhetnek a  WEBINÁRIUM szobába. Itt a tanár feltöltött előadásanyagát webkamera előtt magyarázva előadja. A tanulók végig látják és hallják, chaten hozzászólhatnak, az elhangzott előadás ppt anyagát letölthetik. Ettől interaktív a képzés.
A WEBINÁRIUM követéséhez internet kapcsolattal rendelkező asztali számítógép (PC), notebook szükséges, melyhez hangszóró vagy fejhallgató van csatlakoztatva.

Előadó: Siklós Márta

KÉPZÉSI TEMATIKA:

A témakörök az előzetes kérdések tükrében bővülhetnek!

Adózási és könyvviteli kérdések, feladatok példák bemutatásán keresztül az eddigi gyakorlat és az április 1-én életbe lépő változások alapján ▪ Fókuszban a biztosítékadási kötelezettség ▪ Gyakran felmerülő problémák, az alkalmazás során előkerült főbb kérdések ▪ Bejelentési kötelezettség teljesítése ▪ Címzett, Feladó kérdésköre ▪ Az üzletben részt vevők szerepe és felelőssége (feladó, fogadó, szállító) ▪ Többszereplős ügyletek a gyakorlatban ▪ Vámmal kapcsolatos esetek ▪     Lánc- és háromszögügyletek ▪ Bérmunka ügyletek  ▪ Őstermelő ▪ Fel- vagy összeszerelés tárgyát képező értékesítés ▪ Felkészülés az ellenőrzésre

TECHNIKAI FELTÉTELEK – RENDSZER TESZT:

 • Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.
 • Problémamentes kommunikációhoz, csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató.

Ezt a teszt linket minden hallgatónak le kell futtatnia (4 pipás teszt):

KATTINTSON A LINKRE:

https://na1cps.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm

Hibalehetőségek:

 1. Nincs pipa az 1. pontnál:
  Telepíteni kell a számítógépére a Flash Player legfrissebb változatát, erre ezen az ablakon lehetőséget is ad Önnek a rendszer. Adobe Flah Player manuális letöltése vagy frissítése ITT: >>>
 2. Nincs pipa a 2. pontnál:
  A számítógépe nem tud kapcsolódni a Connect szerverhez, kérje rendszergazdája segítségét!
 3. Nincs pipa a 3. pontnál:
  Internet sebessége nem megfelelő, keresse fel szolgáltatóját!
 4. Nincs pipa a 4. pontnál:
  Nincs telepítve számítógépére az Acrobat Connect Add-in beépülő modul, erre ezen az oldalon lehetőséget is ad Önnek a rendszer.

Adobe Connect – rendszerkövetelmény

Windows

 • 1.4GHz Intel Pentium vagy gyorsabb processzor, Windows XP, Windows 7-hez
 • 2GHz Pentium 4 vagy gyorsabb processzor Windows Vista-hoz
 • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (32-bit vagy 64-bit 32-bites böngészővel)
 • 1 GB RAM (2 GB javasolt) Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7 rendszerekhez
 • Internet Explorer 6 vagy újabb (csak 32 bites); Mozilla Firefox 3 vagy újabb; Google Chrome
 • Adobe Flash Player 10.1 vagy újabb verzió

Mac OS

 • 500MHz PowerPC G3 vagy gyorsabb; 1.83GHz Intel Core Duo vagy gyorsabb processzor
 • Mac OS X 10.4, 10.5, 10.6 vagy 10.7.2 (Intel); Mac OS X 10.4 (PowerPC)
  1GB RAM (2 GB javasolt)
 • Mozilla Firefox 3 vagy újabb; Apple Safari 4 vagy 5; Google Chrome
 • Adobe Flash Player 10.1 vagy újabb verzió

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.