EKÁER ügyintézői ismeretek (E-001831/2018/D005) – Államilag akkreditált képzés


Helyszín
OKISZ Irodaház (1146 Budapest, Thököly út 58-60.)


Kategóriák


Államilag engedélyezett képzés

A CSOPORT LÉTSZÁMA BETELT!
Hamarosan új időpontot írunk ki!

Hiánypótló akkreditált képzésünk célja, hogy hallgatóinkat teljes körűen felkészítsük az EKAER rendszer használata kapcsán felmerülő minden probléma megoldására. Részvevőink a két nap alatt megismerik a rendszer alapvető szabályait, az EKÁER rendszerben használatos fogalmakat, a kivethető szankciókat és ellenőrzési tapasztalatokat.
A képzés elvégzéséről államilag engedélyezett tanúsítványt állítunk ki!

Gyakorlati képzésünket ajánljuk minden olyan érintett cége munkatársainak, akik:

 • még csak most kezdik használni a rendszert,
 • és azoknak is, akik már használják, de szeretnék ismereteiket kibővíteni szakértő előadónk tanácsai, ötletei, példái alapján.
 • A képzés nyilvántartásba-vételi száma: E-001831/2018/D005
 • A 2 napos képzés elvégzéséről államilag engedélyezett tanúsítványt állítunk ki.
 • Kiscsoportos képzés (max. 40 fő)!
 • Ez a képzés ÁFA-MENTES!!! (Tehát az áfával nem kell számolni.)

ELŐADÓNK

 • Dr. Sztankó Dániel vezető adószakértő, RSM Hungary Zrt.

SZAKMAI PROGRAM

EKAER elméleti és szabályozási háttere: EKAER szabályok ▪ EKAER fogalmak ▪ Különös módozat ▪ Általános módozat ▪ Belföldi és nemzetközi viszonylat ▪ Kinek kell kérni EKAER számot ▪ Saját termék mozgatása és egyéb célú kivitel/behozatal ▪ EKAER elemzés menete ▪ EKAER mentességek ▪ EKAER bejelentés egyszerűsített tartalommal ▪ Mit kell bejelenteni ▪ Helytelen rendszám, súly, cím problémája ▪ Hány EKAER szám kell? ▪ Túlterhelt gépjármű ▪ EKAER és AEO

Egyes gyakorlati kérdések: Alanyi mentesek és EKAER ▪ Mezőgazdasági szektor és EKAER ▪ Fordított adózás alá tartozó esetek ▪ Hulladékgazdálkodás EKAER-je ▪ Láncügylet ▪ Nagybani piac EKAER problémái ▪ Autóipari beszállítók EKAER problémái ▪ Reklamációk és garanciális áru ▪ Göngyöleg esete ▪ Incoterms paritások és EKAER kapcsolata ▪ Nemzetközi láncügylet ▪ Belföldi láncügylet ▪ Háromszögügylet ▪ Bérmunka EKAER kérdései ▪ Export-import ügyletekhez kapcsolódó EKAER kérdések

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2019. április 9-10. (kedd-szerda) 9-15-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA

 • Részvételi díj: 100 000 Ft / fő / 2 nap – A képzés ÁFA-mentes!
 • A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz – büfé, szendvicsebédek.
 • Igény szerint szállást szervezünk egy közeli hotelben. (Kérem jelezze igényét!)

 • Amennyiben 2019. április 4-ig regisztrál
  15% KEDVEZMÉNNYEL 85 000 Ft / fő áron jelentkezhet a rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  75 000 Ft / fő / 2 nap áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

REGISZTRÁCIÓ ELŐTT KÉREM FIGYELEMBE VENNI A JELENTKEZÉSI FELTÉTELEKET!

A kiscsoportos (max. 40 fő) képzésre való jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után! A részvételi díjat a mellékelt előlegbekérőnk alapján, az előlegbekérő keltétől számított 8 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni, de legkésőbb a képzés előtt 5 munkanappal. A fizetési határidő letelte után a jelentkezést töröljük!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsebédek.
Jelentkezési feltételek: A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat a mellékelt előlegbekérőnk alapján, az előlegbekérő keltétől számított 8 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni, de legkésőbb a képzés előtt 5 munkanappal. A fizetési határidő letelte után a jelentkezést töröljük!
A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra.
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 5. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018

KÉPZÉSAJÁNLÓ

CÉGKAPU HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI A GYAKORLATBAN 2019.
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
ÜZLETI SZERZŐDÉSEK ADÓTERVEZÉSE, ADÓJOGI, SZÁMVITELI SZEMPONTJAI
Online képzés Vadász Ivánnal
<< MOST MEGNÉZEM >>