Elektronikus közbeszerzés jogi alapjai – Kreditpontos Online Ügyvéd Továbbképzés


Kategóriák


Ügyvéd továbbképzés

Az elektronikus közbeszerzés 2018 óta kötelező hazánkba. Nagyon sok tapasztalat halmozódott fel a jogalkalmazás során, ugyanakkor számos félreértés, szükségtelen adminisztráció, vagy éppen gyakorlatlanság miatt túlzott rugalmasság jellemzi a piaci szereplők tevékenységét. A képzés nem az EKR használatát, hanem az elektronikus eljárási cselekményekhez kapcsolódó jogi kérdések bemutatását, elemzését célozza. Az oktatás során számos hazai jogeset és példa kerül bemutatásra annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben tudjunk elektronikus közbeszerzési eljárást lefolytatni, ajánlatot tenni.

A képzés elvégzéséért járó kreditpontok: 2 KREDIT (MÜK továbbképzésre kötelezetteknek)

TÉMAKÖRÖK

EEKD – elektronikus aláírás – elektronikus adatbázisok – indikatív árajánlat, egyszerű elektronikus másolat – hirdetmény – egyes eljárási cselekmények elektronikus környezetben – on-line tárgyalás, egyéb kommunikáció – elektronikus formai hiba – Dinamikus Beszerzési Rendszer – elektronikus katalógus – elektronikus árlejtés

ELŐADÓINK

  • Dr. Tátrai Tünde egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője

AZ ONLINE KÉPZÉS HATÁRIDEJE

  • Az online képzést 2020. december 27-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

A KÉPZÉS DÍJA

  • Részvételi díj: 21 900 Ft + ÁFA / fő / 2 kredit

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!


TUDÁSÁRÓL SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
BEVEZETÉS A KÖZBESZERZÉSBE”
(E-001831/2018/D001)
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

NÉZZEN BELE EGY KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSÜNK VIDEÓJÁBA!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

KÉPZÉSAJÁNLÓ

A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS GYAKORLATA - ÁKR - KP
MAGYAR JOGÁSZEGYLET FSZ JOGI TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>